Lilla Hæklet Kjole, Andet blik

ved KathrynJuli 20, 2012 · 7 kommentarer

i Min hækling arbejde

Post image for Purple Crochet Dress, Second Glance

Jeg viste dig min lilla hæklet kjole da jeg først færdig med at gøre det. Her er en påmindelse:

crochet purple dress 400x646 Purple Crochet Dress, Second Glance

Da jeg havde det dengang var jeg bære det over en mørk tank top og sorte strømpebukser. Det er en meget gennembrudt design, selv, så det kan se en smule anderledes slidt over lysere tøj. Jeg tænkte jeg ville dele det:

purple crochet dress Purple Crochet Dress, Second Glance

Hvad jeg har gjort her er slidt de dres over en hvid tanktop og en kort sort slip. Jeg har trukket den springe højt op for at skabe illusionen af ​​en høj talje på kjolen. Og jeg har tilføjet fishnet strømpebukser den slags spejler gennembrudt design i kjole. (Plus lilla støvler, fordi det pige ikke elsker lilla støvler?!)

Jeg er mere tilbøjelige til at bære kjolen den første måde, men jeg kan godt lide muligheden for at bære det med lysere farver, også. Jeg tror, ​​det ville også se godt ud med en almindelig lys lilla fuld længde glide under det. Hvad tror du ville være en god måde at bære denne kjole?

pinit fg en rect gray 28 Purple Crochet Dress, Second Glance
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: