Mine Makes: Hæklet Pandebånd

ved KathrynJuli 4, 2012 · 5 kommentarer

i Min hækling arbejde

Post image for My Makes: Crochet Headbands

Jeg har haft et par forskellige projekter om krogene sidst. Jeg arbejder på min næste store bedstemor firkantet tæppe (de er bare så meditativt at arbejde på!) Jeg arbejder på en laceweight grøn kjole. Men midt i det, Jeg har også gjort et par pandebånd for mig selv, et projekt, jeg havde haft lyst til at udfylde for en stund. Så jeg har lavet to hidtil:

blue crochet headband My Makes: Crochet Headbands

grey crochet headband My Makes: Crochet Headbands

Jeg ikke bruge nogen bestemt mønster på disse. Jeg gjorde en ribbet design på både fordi der synes at gøre hæklede poster stretchier hvilket er godt for en bøjle. Jeg arbejdede en simpel søm på hver af dem og derefter viklet garn rundt for at gøre en kvasi-bue.

pinit fg en rect gray 28 My Makes: Crochet Headbands
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Og jeg lavede nogle hæklede pandebånd [...]

Forrige post:

Næste indlæg: