Mine Hæklede tæpper er færdig … Måske

ved KathrynJuli 6, 2012 · 16 kommentarer

i Min hækling arbejde

Post image for My Crochet Rugs Are Finished … Maybe

About a month ago I did a post showing you a bunch of large granny squares I had in the works including a set of crochet rugs for my hallway. I completed those rugs and have had them in the hall for a few weeks but I’m undecided about whether or not they’ll be staying there after all.

granny square crochet rug My Crochet Rugs Are Finished ... Maybe

The four rugs have some similarities between all of them. They all have the same centera square made of a bulky black,hvid, brown and pink yarn. They also all have the same border which is made from silver alpaca fiber. The alpaca fiber was a dumb choice and is a great example of what happens to me when I go to my LYS instead of shopping online. Most people that I know say they shop better in person but I shop much worse. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke kan synes at tænke igennem mit køb nøje, men jeg kan aldrig. I sidste ende, Jeg vidste ikke rigtig lide den sølv farve med resten af ​​farverne i tæpper. Men det er ikke det virkelige problem. Det virkelige problem er, at alpaca er så blød og glat, at den glider en lille smule på hårdttræ gulvet, og det ser ud som det kunne være farligt over tid. Jeg kan bare se snublende til badeværelset midt om natten engang og ender fladt på mit ansigt med en forstuvet ankel og en tilhugget tand. Jeg kan bare tilføje en ekstra runde af storskrald garn omkring hver af dem i en tykkere konsistens at gøre dem holde bedre til gulvet.

crochet hallway rugs My Crochet Rugs Are Finished ... Maybe

De pladser er ikke alle det samme, selv om de har lignende farveskemaer. In some of them I made a bulkier yarn for certain rounds by holding two strands of worsted together. The two center squares are two rounds smaller than the other two. This was a yarn issue but it works out well because the center of my hallway is more crowded anyway. All in all, I’m happy with how well they tie together. But I’m not sure that I like them as rugs. I think my personal style is shifting and I might prefer something less busya set of single neutral color doily rugs or something like that. So I’m thinking that in the end these four squares might be joined together with some extra work around them to make a crochet quilt. Vi vil se. For now they’ll stay on my floor and at some point down the line maybe they’ll get repurposed.

pinit fg en rect gray 28 My Crochet Rugs Are Finished ... Maybe
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: