Krochet Kids Vans Sko Hæklet

ved KathrynJuli 27, 2012 · 9 kommentarer

i hæklet verden

Post image for Krochet Kids Vans Crochet Shoes

Flyt over TOMS, de nye hæklede sko lavet i et samarbejde mellem VANS og Krochet Kids kan give dig en køre for dine penge!

Den Krochet Kids VANS Sko

De fleste crocheters har hørt om Krochet Kids nu. Hvis du ikke har, det er dybest set en fair trade hækling organisation, der beskæftiger arbejdstagere i de udviklede nationer at hækle elementer på en rimelig løn med det mål at styrke dem kvinder og skabe en bæredygtig indkomst for disse samfund.

striped krochet kids vans shoe Krochet Kids Vans Crochet Shoes

Krochet Kids samarbejdet med Vans mærke til at skabe en limited edition sko kaldet Den Bixie. Skoen sælger gennem Nordstrom til omkring $60. Den kommer i to forskellige stilarter – en rød version med en hæklet blomst og en multi-farvet stribe version med ingen blomst. Det er dybest set et stof Vans slip-on flade, der er blevet forbedret med paneler af hæklet rundt i tå og hæl. Ydersiden har Vans etiketten og indvendigt har en etiket med navnet på den crocheter der gjorde, at skoen.

red krochet kids shoes Krochet Kids Vans Crochet Shoes

Krochet børn siger, at de valgte at samarbejde med Vans, fordi de respekterer brand for deres “mærke integritet og familie-drevne samfund”. De siger, at de har modelleret deres egen vækst efter mærke og påpege, at Vans er lykkedes at gøre, hvad de gør for næsten fire årtier.

Ligheden med TOMS Shoes

Disse nye hæklede sko er absolut remnisicent af den åh-så-populære hæklede TOMS. Formen og stilen er ens. De er begge slip-ons, der sælges gennem Nordstrom til om den samme pris. Toms etiketten og Vans etiket er selv i den samme plet på skoen. Den væsentligste design forskel er, at TOMS sko er helt hækles mens den nye Krochet Kids Van sko er hæklet tilføjet den til en stof sko.

fuschia crochet toms Krochet Kids Vans Crochet Shoes

Hvad er også lignende mellem de to er, at du hjælper en person i et andet land, når du køber disse sko. I tilfælde af Krochet Børn, du støtte en organisation, der arbejder med crocheters i udviklingslandene nationer. I tilfælde af TOMS, du støtte en virksomhed, der donerer et par sko til et barn i nød i et udviklingsland for hver et par TOMS, der er købt.

yellow crochet toms Krochet Kids Vans Crochet Shoes

Ligesom med Krochet Kids Vans sko, TOMS hæklede sko er generelt begrænset edition sko. De sættes ud nye sæsonkorrigerede, undertiden matcher de tidligere og undertiden i forskellige farver; denne sæson er der gule hæklede TOMS. Siden Krochet Kids / Vans samarbejdet er ny er det stadig uvist, om de kommende par vil blive tilgængelige, så hvis du er opsat på dem er det bedst at få dem nu.

Hvilke sko kan du lide bedre – hækling TOMS eller nye Krochet Kids Vans?

pinit fg en rect gray 28 Krochet Kids Vans Crochet Shoes
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] tidligere skrevet om en hel mode og tilbehør virksomheder, der er involveret i fair trade hækling, men jeg har endnu til at skrive om et garn selskab laver lignende arbejde … indtil i dag! Jeg ønskede [...]

Forrige post:

Næste indlæg: