20 Inspirerende ideer til at kombinere Hækl med Fabric

ved KathrynJuli 17, 2012 · 16 kommentarer

i Hæklet Inspiration

Post image for 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

I don’t sew and yet somehow I always find myself bookmarking projects that combine fabric with crochet. Perhaps I want an excuse to create a fabric stash to rival my yarn stash! Jeg elsker bare blanding af teksturer og kombinationerne af mønster til rådighed i disse projekter. Maybe I’ll learn to sew one of these days. I mellemtiden, I’ll just collect the projects and maybe work on some of them that are no-sew. Her er nogle af mine yndlings inspirerende ideer til håndværk projekter, der blander stof og hæklet i ét:

1. Stof + Hæklet Smykker

crochet fabric jewelry 400x400 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

@StitchStory recently shared this find on Twitter and I immediately had to bookmark it. Det er fra Sara Aires, en fiber kunstner fra Portugal. You can bet I’ll be adding her blog to my next roundup of Portugisisk hæklede blogs! Jeg tror, ​​at dette stykke er stor, fordi det viser en smart kombination af hæklede farver og print stof i en erklæring smykker emne. Her er to andre gode eksempler på hækling og stof tilbehør, der viser en række muligheder for inspiration:

crochet fabric necklace 400x341 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Terra Cotta Hæklet-Stof halskæde fra Etsy s pompomdesign

crochet fabric bracelets 400x265 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Hæklet og Fabric Cuff Armbånd fra Etsy s artistmadhousecrafts

2. Stof + Hæklet Quilt

crochet fabric quilt 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Det var den allerførste stof + hæklet emne jeg bookmarked, der fik mig i gang på hele denne tendens. Det er fra Syning Daisies selvom jeg oprindeligt så det på Craft. Den viser, hvordan en simpel hæklet kant kan tilføje en unik tur til en grundlæggende quilt. Der er så mange forskellige variationer, som du kunne spin off af herfra!

3. Stof + Hæklet Top

crochet fabric top 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Jeg har set mange forskellige projekter sidst til at tilføje hæklet til tanktoppe og T-shirts til at skabe unikke OOAK tøj i et snuptag. Du kan også starte fra bunden og bruge dine foretrukne stof og garn til at lave en top, der kombinerer de to håndværk syning og hækling. Denne smukke eksempel blev foretaget af Under Red Umbrella.

4. Stof + Hæklet Containers

crochet fabric container 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Plushka viser, hvordan du virkelig kan vise skønheden i små stofprøver ved at bruge dem til at pynte hæklede kurve og containere.

5. Hook + Fabric Løbegang taske

crochet drawstring pouch 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Chick Chick Syning lavet denne søde snøre pose kombinere forskellige stoffer med hæklet. Jeg tror, ​​det ville også være smart at vende design og bruge stof til bunden og hækling for hovedparten af ​​posen. Hvad tror du,? En anden mulighed er at sy en taske og tilføje en hæklet snøre lukning – Skadefro Ting tilbyder en syning tutorial efter at en.

6. Fabric Collage / Art

fabric crochet 400x300 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Patch Stitch Button kombineret mange håndværk i en kunstnerisk display her. Hun brugte stof på stof til at gøre en grundlæggende fugl form, tilføjer hækling, knapper og broderi til at fuldføre brik. Dette er et godt eksempel på, hvordan man kan kombinere hækling med stof i et kunstværk. Og det er en jeg kunne faktisk rigtig gøre noget med, da det ikke kræver mig at vide, hvordan at sy selv!

7. Hæklet og Fabric Rag taske

crochet fabric bag 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Happy Together har en tutorial for at tage en hæklet taske og tilføje stof scraps til det at skabe en klud taske. Dette er en anden no-sy mulighed for at kombinere hækling og stof og absolut noget, jeg ønsker at spille rundt med mig selv.

8. Hæklet Kant på stof Pudebetræk

crochet fabric pillowcase 400x300 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Du kan hækle på storebought pudevår eller bruge din stofbunke at lave dine egne pudevår og derefter tilføje hækling til dem. Sara vs. Sarah har en stor syning + hæklet tutorial, der tager dig fra start til slut gøre pudevår som disse.

9. Hook + Fabric Bunting

doily bunting1 400x289 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Du har allerede set dette eksempel en gang før på denne blog i min Roundup af Mellemlægsserviet Idéer. Det kommer fra MiaBooo. En anden mulighed er at hækle kant rundt stof flagdug – se et eksempel på CraftPicker.

10. Vendbar Blanket

crochet fabric blanket 400x533 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Det er hæklet på den ene side og stof på den anden – hyggelig og søde! Dette særlige mønster sælges på Etsy af sheilalikestoknit.

11. Beklæd en Hæklet Pung

lined crochet purse 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Hæklede punge fungere væsentligt bedre, når foret med stof. Den ene afbilledet her er fra en tutorial om hvordan at line en hæklet pung over på, mens de spiller. Jeg kan lide denne tutorial, fordi det er detaljeret og alligevel synes relativt enkel, men der er en masse andre tutorials online for at lære at line en hæklet pung med stof. To andre, jeg vil anbefale kommer fra FutureGirl og Speckless.

12. Hæklet Edge Lommetørklæder

crochet handkerchiefs 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Tilføjelse hæklet kant omkring kvadrater af stof til at gøre lommetørklæder virker som et stort projekt for mig. Du kan bruge op små stumper af stof og dyrke forskellige hæklede kanter på samme tid. Dette foto stammer fra Primrose Design der hentede lommetørklæder på et loppemarked. Hvis du ønsker at m

13. Hook + Stof Cell Phone Cozy

crochet fabric cell phone cozy 400x491 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Hold dine elektroniske gadgets dobbelt sikker med en hyggelig, der kombinerer hækling og stof. Denne mobiltelefon hyggelige syning + hækling tutorial er tilgængelig over på AllAboutAmi.

14. Hook + Stofstrimlen Pude

crochet and fabric pillow 400x300 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Jeg elsker denne idé, der kommer fra Syning Daisies at væve fbric strips gennem en gennembrudt hæklet design. Af den måde, Syning Daisies har tonsvis af andre ideer til at kombinere hækling og stof udover bare denne ene og dynen idé ovenstående. Her treasure trove of inspiration includes crochet on fabric coasters og crochet fabric Easter Eggs.

15. Hook + Fabric Heart

crochet fabric heart 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Heidi Bears offers a three-part tutorial to sew this fabric heart that is edged in crochet. I think these would make super cute gifts for a variety of occasions!

16. Stof + Crochet Sachets

crochet sachet 500x666 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

These were sold on Etsy by Luluhopping1983. They were previously featured here on the blog as an Etsy pick of the day. I just love what a simple but gorgeous project this is for using up fabric stash and yarn!

17. Hook + Fabric Stuffed Animals

crochet fabric animals 400x300 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Combine a love of amigurumi with a flavor for fabric and you can make some truly unique stuffed animals. This elephant was sold on Etsy by Sweetnellie. Another idea would be to crochet a stuffed animal and then sew clothes to put on it.

18. Stof + Crochet Cup Cozy

crochet cup cozy 400x601 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

Make a basic crochet cup cozy a bit more special with some fabric embellishment. Denne ene er solgt på Etsy af theDoubtfulPixie.

19. Use Advanced Skills to Make a Garment

designer crochet bodysuit 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

If you are good with crochet and good with sewing then you can ramp up your creations. The example above is a gorgeous bodysuit by Louis Vuitton but you don’t have to be a famous designer to combine the two crafts.

20. Crochet with Fabric

fabric crochet rug 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric

This is one I’ve actually done. Tag dit stof, cut it into long strips and then crochet something with it. The most popular items to crochet with fabric strips are rugs and tote bags but don’t hesitate to play around! The rug above was crocheted by New England Quilter.

Time to confess: How many of you have a fabric stash? Tell me about in the comment section!

pinit fg en rect gray 28 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Concupiscence is a fantastic resource for crocheters, and this post of 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet with Fabric is so smart! These are such lovely projects! I know I’m [...]

  2. [...] Pfiffigste Hakelblog is basically an amigurumi blog in German. Hvert indlæg viser billeder af de elementer, der er blevet foretaget, og ofte indeholder inspiration fotos og proces billeder. Altså for eksempel, a crochet bat post shows photos of real bats. I especiall love a series of fish that includes crochet fish as well as some fish that are crochet + stof. [...]

  3. [...] 10 eller derover (undertiden så mange som 100) elementer i en bestemt kategori. Nogle eksempler på dette omfatter 20 Ideer til at kombinere Hækl med Fabric, 15 Sjove Projekter for Button Lovers der hækles, 10 Ideer til Upcycling Denim med hækling, og 100 [...]

  4. [...] you have a fabric stash that rivals your yarn collection you might want to check out my roundup of projects that combine fabric and crochet. google_ad_client = "pub-1111087827502817"; google_ad_width = 728; google_ad_height = 90; [...]

  5. [...] 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet and Fabric.I’m not the crocheter. Rick is, but I’ve been known to make an afghan or an amigurumi or two. Men, this list makes me want to bust out my hooks and bust my yarn and fabric stashes. [...]

  6. [...] Wired Yarn for highlighting my article on 20 Inspiring Ideas for Combining Crochet and Fabric. [...]

  7. [...] weighted blanket approved for donation to Project Linus. If you are someone who works with both fabric and crochet then you could easily add a crochet edging around this [...]

  8. [...] It didn’t affect my choice of winner in any way but I want to thank Moogly for reviewing Crochet Saved My Life this year. She also linked to my post on crochet + stof-projekter. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: