Hvordan virker Olek Få disse seje Camo Patterns at Work Out?

ved KathrynJuli 10, 2012 · 5 kommentarer

i Hæklet Art

Post image for How Does Olek Get Those Cool Camo Patterns to Work Out?

Jeg har altid slags vagt spekuleret over, hvordan hæklet kunstner Olek får denne signatur camoflauge stil mønster, der er næsten altid med i hendes arbejde. Jeg havde aldrig rigtig set på det, men så i sidste uge var der en stor post over på Crochetbug der viste nogle detaljerede fotos af Olek arbejde, og det gav mig mulighed for at lære mere om det.

Crochetbug på Olek Show

Første, Crochetbug post … Leslie fik chancen for at gå se Olek show på Flander galleri. Du har måske set billeder af ydersiden af ​​galleriet, som er helt dækket af Olek arbejde. Eller du har måske set det hæklet-dækkede traktor, Crochetbug fotograferet og som også var at gøre sin vej rundt på internettet på Pinterest, Twitter, etc.. (en version, der er vist ovenfor).

Leslie tog en flok fotos fra hendes besøg, som du kan, og bør, tjek i hende diasshow med billeder. (Tak til Leslie for at lade mig dele et par af dem her i dette indlæg!) Jeg synes det er flot, at hun fik at se dette show, som er beliggende i Raleigh. De fleste af Olek hidtidige arbejde har været vist i New York (men bestemt ikke alle af det, især da hun for nylig havde en big London show) så mange af os i resten af ​​USA har ikke haft en chance for at se det i person.

Olek s Camo Mønster

Olek har en virkelig signatur stil for hendes arbejde. Jeg har altid kaldt det camo mønster, fordi det er hvad det ser ud for mig. Og jeg har altid slags spekulerede på, hvordan hun får at se. Oprindeligt havde jeg antaget, at hun planlagt ud denne cool mønster. Så et eller andet sted langs den linje, jeg begyndte at tænke, at mønstret tilfældigt skete som et resultat af netop arbejder med en broget garn. Jeg har gjort nogle store formater arbejde med brogede garn, og det kan komme ud at ligne Olek s camoflauge stil. Men disse fotos fra Crochetbug viser, at der faktisk Olek gør, farve ændringer for at skabe denne camo effekt.

olek crochet detail 400x300 How Does Olek Get Those Cool Camo Patterns to Work Out?

Du kan se fra close-up detalje i disse skud at hele mønsteret strikkes i dobbelt hæklet, og der er tydelige farveskift let præget af de løse ender mellem disse farveændringer. Så det ser ud til at være, hvordan Olek gør det, folk.

Resten af ​​Show

Flandern Gallery showet har en blanding af Olek forskellige stykker. Der er de store ting yarnbombed med denne camo stil, den mest betydningsfulde af dem er traktoren. Og der er hendes storstilede tekststykker, der er en stor del af hendes arbejde, da hun er kendt for Indarbejde ordsprog, tekstbeskeder, emails, etc.. fra hendes hverdag i hendes hæklet kunst. Men jeg må sige, at mine favoritter fra billeder Leslie tog er skateboards:

crochet skateboards How Does Olek Get Those Cool Camo Patterns to Work Out?

Skateboards har signatur Olek stil i både camo print og tekst (ikke synlig her, men du kan se teksten i Leslies andre fotos) men er lidt anderledes fra de fleste af hendes andet arbejde, som jeg har set og en eller anden grund jeg tiltrukket af dem.

Besøg Leslies blog på http://www.crochetbug.com/.

pinit fg en rect gray 28 How Does Olek Get Those Cool Camo Patterns to Work Out?
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Interessant spørgsmål, der er stillet i en artikel om 40 Under 40 craft art exhibit that crochet artist Olek is a part [...]

  2. [...] of New York Crochet Art from artists other than Olek. But I did also do a post about one of Olek’s newer shows. I also did a roundup post of the Top 10 Examples of Extreme Crochet Art that included one of her [...]

  3. [...] ok, so the QR code itself isn’t crocheted on this one but you gotta love the Olek art + QR [...]

Forrige post:

Næste indlæg: