Eco-Tøj Ændringer farver for at vise luftkvalitet

ved KathrynJuli 10, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Nyheder

For nylig så jeg noget super spændende over på ecouterre: en linje af kjoler farvet naturligt med kål, som skifter farve for at angive pH regnen. Tilsyneladende de er en del hækling.

Designer Dahea Sun

rain palette clothing Eco Clothing Changes Colors to Show Air Quality

Dahea Sun er en tekstil designer, der kandidater denne sommer med en MA i Textile Futures fra Central Saint Martins College of Art & Design i London. Hun afsluttede regn Palette, linjen pH kjoler, som en del af hendes arbejde på denne skole. Den udforsker realtidsdata udtryk i mode relateret til at vise luftkvaliteten gennem naturligt farvet stof. Det rejser også bevidstheden om syreregn spørgsmål og opfordrer bærerne skal være bæredygtig i deres måde at leve på. Dahea Sun har haft udstillinger af hendes arbejde i London og Seoul. Hun har modtaget flere designpriser for sit arbejde.

Regn Palette

“Regn Palette til formål at give en nem og poetisk tilgang til at visualisere luftkvaliteten gennem regnvand.”

eco friendly ph dresses Eco Clothing Changes Colors to Show Air Quality

Regn Palette er en linje af tøj, der er alle blevet farvet ved hjælp af naturlige farvestoffer. Farvestofferne reagerer på pH-niveauer i regnvand ved at ændre farve. Ideen er, at den person, der bærer dette tøj kan få real-tid, præcise oplysninger om atmosfærisk luft kvalitet baseret på omslagene med kjoler.

Håndværk i Fashion

eco friendly craft Eco Clothing Changes Colors to Show Air Quality

Dahea Sun siger om dette arbejde: “Jeg fokuserede på at gøre udsøgte prøver kombinerer traditionelle håndværk såsom strikning, broderi og hækling.” Jeg vil være ærlig, Jeg kan ikke helt lokalisere hæklet i de færdige kjoler, selvom jeg udspionere nogle forholdsvis let i udvælgelsen af ​​prøver vist i ovenstående billede. (Den grå stykke, sekund ned til venstre, for eksempel.)

pinit fg en rect gray 28 Eco Clothing Changes Colors to Show Air Quality
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: