Noget i vandet i Brasilien … og måske Tyrkiet?

ved KathrynJuni 12, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Art

Post image for Something in the Water in Brazil … and maybe Turkey?

Jeg nævnte et lille stykke tid tilbage at Noget i vandet projekt, som jeg har deltaget i løbet af sin første version, var på vej til Brasilien. Den er klar der, nu, og du kan tjekke det ud på den brasilianske udgave af bloggen: Noget i vandet.

crochet plastic art project 400x533 Something in the Water in Brazil ... and maybe Turkey?

Wendy Osher, kunstneren, der blev lanceret denne øko-art hæklet projekt kommer til at gøre et ophold i lille landsby i Cappadocia, Kalkun, og hun håber at få kvinderne i landsbyen interesseret i at deltage i dette projekt, samt så vil der måske være en tyrkisk version for at kontrollere ud i den nærmeste fremtid!

pinit fg en rect gray 28 Something in the Water in Brazil ... and maybe Turkey?
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: