Deling Nogle Skrivning Om hækling

ved KathrynJuni 7, 2012 · 5 kommentarer

i Min hækling arbejde

Post image for Sharing Some Writing About Crochet

Jeg skriver en masse artikler om tilfældige ting over på HubPages. Lidt tilbage, de havde en skriftligt konkurrence og jeg gjorde en serie af artikler, der er slags værker af kreativ faglitteratur om hækling. Jeg tror ikke, jeg nogensinde har fået rundt for at dele dem her på bloggen, så jeg tænkte jeg ville tilbyde dig nogle links til sjov læsning.

The Power Of Dollar Garn Hæklet rektangler

Jeg gik igennem en fase for at gøre tonsvis af hæklede rektangler med billige garn, har ingen idé om, hvad jeg skulle gøre med disse stykker. Jeg dele denne oplevelse her og fejre processen hæklet over produktet (som jeg ikke altid god til at gøre!)

Brev til den første kjole jeg Hæklede

crochet dress detail Sharing Some Writing About Crochet

Det er toppen af ​​den første kjole, jeg nogensinde hæklede. Og her er den link til et brev Jeg skrev til den kjole om, hvordan det er perfekt, selvom det ikke er. Jeg tror også, at dette stykke virkelig fejrer ufuldkommenhed i håndlavede elementer i almindelighed.

Kære Blanket Det må være trævlet

Sommetider projekter bare ikke arbejde ud. Det er trist, men det sker. Jeg skrev mine følelser om det i en breaking-up brev til et tæppe.

Dejlig Brev til en Vintage fransk Garn

Ja, denne ene er et andet bogstav – til et garn i stedet for et projekt denne gang. Følg dette link og du vil også finde ud af denne ene, hvad jeg overvejet at bruge som min Yarnbombing navn, hvis jeg nogensinde kom ind Yarnbombing. icon smile Sharing Some Writing About Crochet

pinit fg en rect gray 28 Sharing Some Writing About Crochet
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
yarnivore
yarnivore

Killer! Jeg så adore absolut brev til din første hæklede kjole. Hvor bittersød og sandfærdig!

Trackbacks

  1. [...] delte links til nogle af mine kreative skrivning om hækling. Og [...]

Forrige post:

Næste indlæg: