Min Hæklet Hjem: Retro Dug

ved KathrynJuni 15, 2012 · 4 kommentarer

i Min hækling arbejde

En sjov ting sker, når mennesker tilbringer tid i mit hjem. De bemærker en lille smule hækling højre væk og kommentere det, normalt sige noget rart eller spørger, om jeg gjorde noget, de ser. Så efter at have siddet for en stund, de bemærker noget andet i hækling. Og så noget andet. Og på et tidspunkt i besøget, de siger, at der er hæklet overalt. icon smile My Crochet Home: Retro Tablecloth

Det er sandt. Jeg har en masse hæklet udstillet i mit hus, men det er i små bidder her og der, så det ikke umiddelbart ramt sanserne som en helt hækling-dækket hjem. Jeg troede, jeg ville begynde at dele med dig, hvad nogle af de hæklet ser ud i mit rum, startende med en dug i mit køkken.

crochet tablecloth1 My Crochet Home: Retro Tablecloth

Den “dug” er faktisk et hæklet tæppe, som du har set før som baggrund i mange af mine billeder. Det er en stor orange og gul bedstemor firkant, som jeg elsker på grund af det sjove, fed, retro farver. Jeg kan ikke gøre krav på at gøre denne ene; Jeg fandt det på Goodwill for et par bukke og bragte det hjem, hvor det er meget elsket.

Jeg har haft det i flere steder i hele mit hjem, men det sted, det er nu, og det sted, det virker bedst, er i mit køkken. Jeg forsøger at gøre køkkenet et sted, solrige lyse farver. Jeg har røde kogegrej. Jeg har orange og gule retro blomstret beholdere til ting som ris og pasta. Så tæppet passer lige i. Jeg bruger det som en dug over en høj side bordet ved siden af ​​min vask, en tabel, der holder min kaffemaskine, nogle kaffe kopper og normalt en af ​​mine tre skærebrætter. Det er akryl, så når det bliver snavset det kan bare gå i vasken.

Har du nogen hæklet i dit køkken?

pinit fg en rect gray 28 My Crochet Home: Retro Tablecloth
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] viste dig hvordan mit hæklet tæppe bliver brugt som et [...]

  2. [...] Jeg købte en stor retro hæklet tæppe i en genbrugsforretning, at du har set igen for nylig, fordi det er blevet moderniseret i et køkken dug. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: