Min Hæklet Hjem: Circle Veste = Wall Art

ved KathrynJuni 22, 2012 · 4 kommentarer

i Min hækling arbejde

Jeg har forsøgt at regne ud, hvad de skal gøre med mine tomme soveværelse vægge for en stund. Jeg endelig kom op med en løsning:

crochet wall art My Crochet Home: Circle Vests = Wall Art

Hæklet Wall Art!

Hvis de hængende stykker af hæklet ser bekendt ud for mig, er det sikkert fordi du har set mig bære dem før:

crochet cape My Crochet Home: Circle Vests = Wall Art

De to elementer er cirkel veste, jeg har lavet et stykke tid tilbage. Jeg elsker deres dramatisk effekt, men jeg ikke bære dem så meget. De havde været tjener som dekoration på to stole i min stue, men deres farver faktisk ikke farvesætningen af ​​min stue. De er perfekt afstemt til soveværelset dog.

crochet bedroom My Crochet Home: Circle Vests = Wall Art

Nu er jeg den første til at indrømme, at jeg er nødt til at gøre et bedre stykke arbejde med at hænge disse hæklet væg kunst stykker. De er off-kilter og skæve, med søm i de forkerte steder, så de ikke er formet jævnt. Hvad kan jeg sige? Jeg er en kort pige og mine lofter er virkelig høj, og jeg gjorde det bedste, jeg kunne. Jeg har faktisk en super lang liste over ting, der skal justeres i dette hjem, når jeg får en dejlig tall ven til at komme over og låne mig en hånd. Men alt i alt, Jeg er virkelig virkelig glad for min nye hæklet væg kunst, selv om det skal være re-hung korrekt.

pinit fg en rect gray 28 My Crochet Home: Circle Vests = Wall Art
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] hang min cirkel veste på væggen for at gøre [...]

Forrige post:

Næste indlæg: