Hæklet Pianos: 2012 Haims vs 2011 Olek

ved KathrynJuni 21, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Art

crocheted piano 400x266 Crochet Pianos: 2012 Haims vs 2011 Olek

Fotokilde: PlanPhilly | EyesOnTheStreet

Otte forskellige kunstnere har overtaget otte forskellige offentlige rum Pennsylvania i sidste uge ved at placere kunst-dækket klaverer på skærm for en udendørs udstilling kaldes “Heart and Soul: The University City Public Piano Project“. Hver kunstner blev valgt for deres unikke talenter i forskellige områder af kunst og bedt om fuldstændigt at transformere klaveret til et indbydende kunstværk.

crochet piano Crochet Pianos: 2012 Haims vs 2011 Olek

foto kredit: Jeremy Buck

Ideen bag dette projekt er, at alle fra offentligheden kan komme op til klaveret og spille det, skabe en interaktiv udstilling fyldt med musik. Du ved aldrig, hvad der kan ske! Men selvfølgelig, klaver skal være indbydende først. Fiber kunstner Melissa Maddonni Haim (hvem jeg nylig profileret her) ville gøre hende klaver “mest krammemaskot“. Hvem ønsker ikke at kæle op med hækling og strikning, højre?

Haims klaver var placeret på Drexel University på 33. og Marked i University City District of West Pennsylvania. Hendes bio på projektets hjemmeside siger:

“Som den yngste (og mest oprørske) fem børn, Haims var den, der trak på klaveret med uudsletteligt markør. Hun var glad for at blive bedt om at "tegne" på et klaver igen, kun denne gang med garn: indpakket i en vidunderlig og uventet samling af stumper af uld, bomuld og endda plastposer; den perfekte kombination af hendes mantra: strik, spille, elske.”

knitted piano 400x266 Crochet Pianos: 2012 Haims vs 2011 Olek

Fotokilde: PlanPhilly | EyesOnTheStreet

Jeg tror, ​​at dette er et super cool projekt, og jeg er glad for at se det. Men jeg behøver at sige, at det ikke er nyt …der er en New York klaver festival hvert år baseret på den samme idé om at placere kunst-dækket klaverer i det offentlige rum for folk at spille, og sidste år et af de klaverer var dækket i hækling af Olek:

olek crochet piano Crochet Pianos: 2012 Haims vs 2011 Olek

Hvilken fiber kunst klaver kan du lide bedre: Haim’ eller Olek s?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Pianos: 2012 Haims vs 2011 Olek
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Melissa Maddonni Haims gulv dækket i hækling [...]

Forrige post:

Næste indlæg: