Hækl som et redskab til Beat Addiction

ved KathrynJuni 5, 2012 · 8 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for Crochet as a Tool to Beat Addiction

Kan hækling anvendes som et værktøj til at hjælpe dig med at overvinde en afhængighed? Forfatter Stanton Peele, Ph.D., J.D. har skrevet en vellykket bog om at overvinde afhængighed kaldet 7 Værktøjer til at slå Addiction Crochet as a Tool to Beat Addiction. Som du kan gætte, han skitserer syv forskellige værktøjer, som du skal kombinere for at bryde din afhængighed af ting som cigaretter eller Internettet. Jeg tror, ​​at hækling kan knyttes til et par af disse værktøjer.

Bruge individuelle ressourcer

Et af de syv værktøjer til at overvinde afhængighed, forfatter Peele foreslår i sin bog er “udnytte dine individuelle ressourcer”. Det er en bred kategori, selv, så lad os se på nogle af de specifikke ting, han taler om og se, hvordan de relaterer til hækle:

  • Hobbyer og interesser. De hobbyer og interesser, som du har, kan være en virkelig stor distraktion, og du har brug for distraktioner, når du forsøger at bryde en afhængighed. Hækling er klart en hobby / interesse.
  • Måder at slappe af. De interne ressourcer, du har til at hjælpe dig med at slappe af, vil bringe ned dit stressniveau og hjælpe med at bryde din afhængighed. Mange af os hækles at slappe af!
  • I erkendelse og værdsættelse dine egne styrker. Ideen her er, at hvis du ved, at du er god til noget, så kan du ekstrapolere, at i det mindste forestille sig, at du kan blive god til at slå din afhængighed. Er du god til visse aspekter af hækling? Erkend og værdi,!

En tangent …

I kapitlet om individuelle ressourcer, Peele refererer til arbejdet som psykolog Saul Shiffman der kiggede på de teknikker, cigaret misbrugere held kunne bruge til at modstå trangen til at begynde at ryge igen. Tre af de fem adfærdsmæssige teknikker, som han kaldte er afslapning, vælge en distraherende aktivitet og vælge en forsinkende aktivitet. Disse er alle ting, som hækling kan bruges til. Det kan slappe af dig, så du ikke føler behov for at ryge, eller det kan distrahere dig helt fra trangen til at ryge (eller deltage i andre vanedannende adfærd). Alternativt kan du fortæller dig selv, at du kommer til at afslutte så mange rækker eller dette projekt, før du går røg, forsinke vanedannende adfærd som et middel til at skære ned og til sidst ophører adfærd.

Support

En anden af ​​de værktøjer, som Peele siger, er nødvendigt, er støtte. Når du forsøger at bryde en afhængighed, du har brug for støttende mennesker i dit liv, der vil hjælpe dig i at holde sig væk fra den vanedannende adfærd. Og du har også brug for generel støtte i dit liv, i min udtalelse, at hjælpe dig med at forblive stærke og glade og væk fra de problemer, der skabte afhængighed i første omgang. Dette betyder ikke direkte vedrører hækle, men i min erfaring crocheters er en virkelig venlig, generøse, giver gruppe. Hvis du åbner dig op til hæklet samfund og bede om at støtte, Jeg tvivler ikke på, at du vil finde det. Jeg har også kendt en masse mennesker, der tiltrådte hæklede grupper, og fandt, at den støtte, der gik langt videre end blot at hjælpe hinanden med deres masker.

Forfølge og opnå mål

Den syvende værktøj i Peele bog er at forfølge og opnå mål. Ideen her er, at du sætter mål, der er vigtige for dig, så du kan have en større grund til at holde op med din afhængighed end bare "det er dårligt for mig" eller "alle siger jeg nødt til at holde op". At have et større mål vil hjælpe dig til at være i stand til rent faktisk at holde op afhængighed i stedet for at falde tilbage i det efter blot en kort periode. Men de mål behøver ikke at være specifikke for hvad du holde op. Målsætning og mål-realisering er gode evner til at bygge.

For eksempel, Peele taler specifikt om personlige mål “som han definerer som mål "du forfølger at gøre dig selv til et bedre menneske, at forbedre og fremme dit liv ". Så du kan sætte hækling-relaterede mål, der hjælper dig med at gøre det som et mål at hæklede elementer for en bestemt velgørenhed. Hver gang du får lyst til at engagere sig i din vanedannende adfærd, spørge dig selv, hvis det er at hjælpe dig videre dine mål. Det er sandsynligvis ikke; så afhente din krog og hækle hen imod dit mål! Peele også specifikt nævner, at det er godt at arbejde på mål, der bidrager til dit samfund, så mål omkring velgørenhed hækling er gode for denne grund samt.

Bemærk: Dette er en kort indblik i den type ting, som jeg har skrevet om i min kommende bog om de sundhedsmæssige fordele af hækling, der kommer til at være på vej ud inden for de næste par måneder. Hvis du ønsker at vide, hvornår den er klar, du kan tilmelde dig mailinglisten.

 

pinit fg en rect gray 28 Crochet as a Tool to Beat Addiction
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
Sacredcrocheter
Sacredcrocheter

Hækle kan hjælpe med alvorlige misbrugsproblemer til narkotika samt. Jeg er et bevis på dette. Jeg var afhængig af opiater i mange år. Da jeg endelig lyttet til min psykiater og kontrolleres mig ind detox jeg kun tog 2 ting-en hæklenål og garn. Jeg har været clean og ædru i 4 år nu og har haft nogle af mine motiver blev offentliggjort i de store hæklede magasiner. Processen med at designe og gøre hækling er min livline. Der er meget mere i det, som min tro og støtte fra AA og NA medlemmer, men hækle var og er en væsentlig bestanddel af min helbredelse. Tak for artiklen!

carolmckayau
carolmckayau

Jeg er forvirret Kathryn, Hækling er og afhængighed. Er det ikke hækles din afhængighed? Jeg troede, vi havde det til fælles?!

Trackbacks

  1. [...] Selvom det ikke er den mest populære, min favorit indlæg til at skrive var den ene af to forskellige grupper af crocheters, der trodser de stereotyper folk nogle gange har om hvem crochets. Og jeg nød også at dele nogle skriftligt om, hvordan hækling kan være nyttigt, når de forsøger at slå en afhængighed. [...]

  2. [...] talte her tidligere om, hvordan hækling kan bruges til at hjælpe ende afhængighed af forskellige former. A 1979 avisartikel fortæller om en “djærv blok murer” som havde en [...]

  3. [...] Skaber mulighed for en indkomst gennem “salg, byttehandel og / eller erhverve et omsætteligt færdighed”. Disse var nogle af de samme vigtige fordele, som jeg opdaget omkring hækling, når du laver forskning for min egen bog. Håndværk helbreder! Lær mere om hækling som et redskab til at slå afhængighed. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: