Hæklet America: Teen Pladser Hæklet Business til Investorer

ved KathrynJuni 11, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Nyheder

Post image for Crochet America: Teen Pitches Crochet Business to Investors

Jeg har nævnt igen og igen at teenagedrenge har samlet op på hækle trend. Og jeg har delt historier om nogle unge mandlige crocheters der gør en anstændig forretning sælge deres ting. Men jeg tror, ​​Jason Ziolkowski kunne være den yngste fyr jeg har hørt om, der virkelig har taget hæklet til det næste niveau i erhvervslivet; high school sophomore nylig opslog sit selskab, Hæklet America, til et team af investorer.

Jason Ziolkowski

Jason Ziolkowski lært at hækle fra sin mor. Det var en af ​​mange håndværk, som hun underviste ham. Da han var i sjette klasse, han er begyndt at forsøge at komme med ideer til at tjene penge, og det var hans mor, der foreslog han sælge hånd hæklede poster. Først troede han, det var ikke noget, en dreng skulle gøre, men han begyndte at hækle hatte og hans virksomhed blev hurtigt lanceret. Han solgte 50 hatte i sit første år som en sjette klasse iværksætter.

Hæklet America

Det navn, Jason Ziolkowski har givet hans virksomhed er Hæklet Amerika. De busines nu er fem år gammel, og har solgt mere end 600 hæklede hatte. For nylig, teenageren er begyndt at tage forretningen endnu mere alvorligt. Han fokuserer på voksende hans online-salg og leje uafhængige entreprenører til at gøre hatte til ham, at han håber at mindst fordoble sin samlede salg. Og han er begyndt på udkig efter investorer.

iOwn

Jason fik tilsluttet med potentielle investorer gennem iOwn, en iværksætterkultur selskab designet til at hjælpe folk starte deres egne virksomheder. En medejer af virksomheden underviste en ikke-kredit kursus på et kollegium nær Ziolkowski og gennem at han selvfølgelig lært vigtige færdigheder som hvordan man forventet salg. Hans præsentation til iOwn dommere, ses i videoen ovenfor, indbragte ham seedinvestering penge til at sætte hvad han lærte at bruge i voksende hans virksomhed.

 

pinit fg en rect gray 28 Crochet America: Teen Pitches Crochet Business to Investors
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] teen slog et hæklet virksomhed til [...]

Forrige post:

Næste indlæg: