Bryde Stereotyper: Senior Yarnbombers og Rock Chick crocheters

ved KathrynJuni 22, 2012 · 2 kommentarer

i Hæklet Nyheder

crochet girls 400x266 Busting Stereotypes: Senior Yarnbombers and Rock Chick Crocheters

Disse rock chicks er også crocheters.

I 2010 den Håndværk og Hobby Association gjorde en undersøgelse, der viste, at mere end sytten millioner husstande i USA rumme en crocheter. Det er klart crocheters kommer fra alle samfundslag. De er unge og gamle, mandlige og kvindelige, konservativ og edgy. På trods af dette, findes stereotyper og mange, mange mennesker fortsætter med at tro, at de kun folk, der hækle er ældre mennesker, der har lært håndværket som børn. Det er ikke sandt; hækling er udført af folk i alle aldre, der har lært det på forskellige stadier af deres liv.

older yarnbomber Busting Stereotypes: Senior Yarnbombers and Rock Chick Crocheters

Denne kvinde er en yarnbomber

Og selv inden for hækling samfund, der er stereotyper. Selvfølgelig, vi ved, at der er edgy unge crocheters, og vi er ikke overrasket overhovedet at finde ud af, at der er crocheters i alle aldre … og alligevel, vi antager, at de unge edgy crocheters er de eneste, der gør alle de Geek Craftery og Yarnbombing. Men det er ikke rigtigt enten. Gamle folk yarnbomb, også.

Så jeg tænkte jeg ville dele to historier i dag, både om crocheters. De har ikke noget at gøre med hinanden bortset fra det faktum, at de bryder de stereotyper, folk inde samt måske uden for fællesskabet har om hvem crochets.

Første, Jeg vil dele Deap Valley. Dette er en kantet rock chick duo. De har denne Janis Joplin grus, som de kombinerer med påvirkninger fra metal og blues til at oprette denne edgy musikalsk lyd. Jeg vil være ærlig; det er ikke min kop te. Men, hvad jeg elsker, var, at jeg fandt ud af, at disse to piger faktisk først mødtes på en håndarbejde klasse. De jordet over hæklenåle. Så hvis du støder nogen, der mener, at der kun er en bestemt type kvinde, der crochets; deler denne musik video, og lad dem vide, at disse piger var crocheters sammen først, før de rystet sammen.

Andet, Jeg vil dele yarnbombers.

Dette er en gruppe af mennesker, der er gået sammen for at bringe verden af ​​Yarnbombing til Las Vegas med det mål at “forskønne bybilledet et sting ad gangen”. De er en gruppe fra Vesten Flamingo Senior Center, og de krav på ikke kun at være seje seniorer, men også at være den første Yarnbombing gruppe i Las Vegas. Så uanset hvad din mening om Yarnbombing er, du er nødt til at indrømme, at disse seniorer presser kuverten og bryde de stereotyper.

Hvem kender du, der trodser de stereotyper, som folk har om hækling?

pinit fg en rect gray 28 Busting Stereotypes: Senior Yarnbombers and Rock Chick Crocheters
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] ikke den mest populære, min favorit indlæg til at skrive var den ene af to forskellige grupper af crocheters, der trodser de stereotyper folk nogle gange har om hvem crochets. Og jeg nød også at dele nogle skrive om hvordan hækling [...]

  2. [...] crocheters, der trodser de stereotyper folk nogle gange har om hvem crochets [...]

Forrige post:

Næste indlæg: