Patricia Waller nyeste Hæklet Art Tager Creepy Cute til en helt ny Place

ved KathrynMaj 1, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Art

Post image for Patricia Waller’s Newest Crochet Art Takes Creepy Cute to a Whole New Place

Da jeg først profileret arbejde super unik hæklet kunstner Patricia Waller jeg kaldte hende den uhyggelige sød hæklet kunstner. Det er fordi hun tager disse super søde ikoniske billeder, like Bambi, og crochets dem med disse virkelig mørke undertoner. Hun har taget det til et helt nyt niveau med hende seneste udstilling.

Broken Heroes

broken heroes crochet art 400x300 Patricia Wallers Newest Crochet Art Takes Creepy Cute to a Whole New Place

Waller aktuelle udstilling er i Deschler Gallery i Berlin. Det hedder Broken Heroes og det indeholder superhelte fra eventyr og pop kultur, der er blevet omdannet i mærkelig, mørke måder, men er stadig super sød. For eksempel, der er Ernie (af Bert og Ernie) bortset fra at denne Ernie er beruset på et fortov. Og der er Sandman, at imaginære mand, der bringer os søvn, medmindre han har tabt i sin egen pille-popping Dreamworld.

Første, Heroes

sandman crochet art 400x302 Patricia Wallers Newest Crochet Art Takes Creepy Cute to a Whole New Place

Så hvad handler det her om? Godt, heltene i Patricia Waller verden er medier ikoner, der repræsenterer hele ideen om den berømthed eller pop kultur stjerne som den moderne helten. Celebrity er sådan et centralt element i dagens samfund. Men med “virkelige mennesker” berømtheder, ligesom kød og blod filmstjerner, Vi er fuldt ud klar over deres fejl. Cartoon berømtheder, ligesom Ernie, er en-dimensionelle karakterer, der kan tjene som vores helte, fordi de er kendte ansigter, som de fleste af os kender, og alligevel kan vi projicere visse idealiserede træk på dem, fordi de ikke er ægte.

Nu, Broken Part

winnie the pooh crochet Patricia Wallers Newest Crochet Art Takes Creepy Cute to a Whole New Place

Det er den bælgmørke af, hvad der sker med disse søde velkendte figurer, der bringer mening ind Patricia Waller arbejde. Peter Plys kan have nogle problemer med at overvinde, da han jagter for honning, men ingen af ​​os forventer at se ham hænge et samfund, der skaber stjerner, og derefter lægger et stort pres på dem. Så, for eksempel, hun siger om hende Spiderman stykke … “Indviklet i sit eget liv, der ikke er nogen vej ud. Jo mere han forsøger at udrede selv, jo mere han bliver fanget i det, uden håb om forløsning.” Han er en fejlbehæftet helt.

Og hækling

Waller vælger hækling, fordi det er et medie, hun kender og kan lide. Men jeg tror, ​​der er også et helt andet niveau af mening til hendes arbejde, fordi det er gjort i hækling. Hæklet er altid blevet betragtet som en kvindernes håndværk og så dette medie injicerer et niveau af den kvindelige rolle i samfundet som den vedrører stjernestatus og helte. Kønshensynet udspilles af hendes hæklede emner … Kvinde Hello Kitty begår selvmord ved at stikke og Minnie Mouse bliver voldtaget og efterladt blødende mens mandlige Spongebob begår selvmordsbomber og Superman smækker ind i en bygning.

Hvad er dine tanker? Kan du mave denne intense hæklet kunst?

pinit fg en rect gray 28 Patricia Wallers Newest Crochet Art Takes Creepy Cute to a Whole New Place
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] at hækle kunstner, der skubber til grænserne mest, er Patricia Waller, især i hendes Broken Heroes-serien, hvor hun skildrer ikoniske pop kultur tegn i stater i foruroligende nød ligesom [...]

Forrige post:

Næste indlæg: