Jordana Paige = Stilfuld Tasker til crocheters til at transportere deres WIPS

ved KathrynMaj 17, 2012 · 11 kommentarer

i Hæklet Nyheder

Post image for Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPs

Folk spørger mig ofte om den bedste måde at gennemføre deres projekter med dem på farten. Der er en masse forskellige muligheder, selvfølgelig, der spænder fra at lægge alt i en Ziploc baggie at skabe din egen filtet bæretaske til dit arbejde. Men, et af de muligheder, som jeg tror en masse kvinder søger, er en rigtig smart taske, der er stor nok til at bære deres daglige ting sammen med deres nuværende WIPS. Jeg tror, ​​at de stilfulde tasker fra Jordana Paige kan være svaret.

Jordana Paige crocheter s Mulepose at a Glance

Første, lad mig vise dig det sjove oplevelse af åbne mine, når det kom med posten:

jordana paige bag Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPs

Min nye seje taske kom inde i en stor mærkevarer Jordana Paige taske, der helt kan genbruges i en all-purpose taske omkring huset.

blue jordana paige bag Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPs

Ooh, Jeg er spændt. Den blå på denne taske er præcis, hvad jeg håbede på, da jeg tog det!

inside crochet tote bag Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPs

Lad os kigge indenfor. Wow … der er slots til alle mine kroge og eventuelle nåle eller saks jeg ønsker at bringe. Der er et stort rum til et projekt i værker. Så er der masser af små lommer til forestillinger, dekorationer og min hver dag ting som mønter og kreditkort.

crocheter tote bag Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPs

tote bag2 Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPs

Åh, og jeg skal ikke glemme at fortælle dig, at posen har fødder, så det kan sættes ned hvor som helst og ikke få beskidte. Dejlig detalje!

Rio Bag

Denne Jordana Paige taske kaldes Rio. Jeg valgte det, fordi det er stort nok til at arbejde som en weekend taske eller en carry-on taske til et fly, men lille nok til at tote omkring byen samt. Jeg valgte det, med andre ord, fordi jeg ønsket design, som omfatter specielle indvendige og udvendige lommer i forskellige størrelser, en lynlås lomme, der kan poppet ud og circlets formål at forhindre garn fra sammenfiltring, mens du arbejder. Hjemmesiden forklarer også, at “den side snore kan cinched eller udvides til at vokse tote som din strikning projekt vokser” (eller som din hæklet projekt vokser i mit tilfælde). Denne taske er også fås i sort og i olivengrøn. Det er lavet af vegan Croc læder med nikkel hardware.

En taske til ethvert crocheter

Selvom jeg valgte Rio, der er mange andre poser til at vælge fra. Hvis jeg ikke havde valgt Rio jeg sandsynligvis ville have valgt Bella (som er tilgængelig i sort, bronze og perle):

leather bag 400x400 Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPs

Eller måske Satchel, en lyserød pose, sælgeren tilbyder 10% af salget på til forskning i brystkræft. Jeg er ikke stor på messenger bag formen i almindelighed, men for dem, der er den ene, der Jordana Paige tilbyder er en sød plaid design:

messenger bag Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPsLidt om Jordana Paige

Du kan se fra de produkter, dette mærke er om at tilbyde høj kvalitet, ansvarlige produkter, der er holdbare og designer, der passer til de behov, listige mennesker, som ikke ønsker at ofre stil for bekvemmelighed. Men hvem der står bag dette mærke? Jordana Paige er en strikker, der startede firmaet i 2002 i en alder af 18 fordi hun ikke kunne finde en taske til hendes WIPS at hun ønskede at bruge. Hun har taget sin tid til forskning tekstiler og holde hende designs ajour. Besøg hende @ JordanaPaige på Twitter og Facebook eller som Jordana-Paige på Ravelry.

 

Fuld åbenhed: Jeg har modtaget en Jordana Paige taske fri i bytte for min anmeldelse. Min mening her er 100% sand.

pinit fg en rect gray 28 Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPs
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] en stor del af, hvad Hæklet concupiscence handler om: værdsætte kunsten i hækling mode. Det handler også om at fortælle gode historier [...]

  2. [...] Butler anmeldelse. @ Kpwerker revideret Tool Butler ved Jordana Paige, som er et kroge-og-forestillinger bæretaske, der ser værd en anden [...]

  3. [...] dit garn projektet fra andre vigtige ting som medicin, elektroniske gadgets og snacks. Rio og The Satchel af Jordana Paige er gode valg, fordi de er store nok til at bære mange [...]

  4. [...] Anmeldelse: Hæklet Tool Organizer. Gentag Crafter Me gennemgår søde hæklenålen arrangør fra Jordana Paige. [...]

  5. [...] Paige, er i stigende grad at sikre, at støtte det arbejde, crocheters og ikke bare strikkere. Jordana Paige giver smukke elegante poser, der er beregnet til at transportere garn projekter og værktøjer. Disse var [...]

  6. [...] hver dag ting, men faktisk kan jeg bruge det til at gemme mine hæklenåle inde i en større taske (ligesom min Jordana Paige taske, til [...]

  7. [...] at finde måder at efterligne dyrs bevægelser førte ham til at blive en pioner inden for robot-kunst.”Jordana Paige aktier hvordan hun vælger navnene på de elementer i hendes strikning poser line.Travel og PlacesWine [...]

  8. [...] Jeg har også revideret Jordana Paige totalisatorspil poser til crocheters. [...]

  9. […] JP teamet faktisk fundet ud af om mig først og kontaktede mig for at anmode om en gennemgang af en af ​​deres tasker. […]

Forrige post:

Næste indlæg: