Inspirerende Hæklet Gardens: Projekter og ideer til hjemmet

ved KathrynMaj 24, 2012 · 8 kommentarer

i Hæklet Nyheder

Post image for Inspiring Crochet Gardens: Projects and Ideas for the Home

Foto fra Hæklet Blomster

About a year ago I shared a post on this blog about The World’s Largest Crochet Garden. Every now and then I see references to this garden as well as mentions of other crochet gardens, but I’ve never actually taken the time to look up what these yarn gardens look like … indtil nu …

The World’s Largest Crochet Garden

crochet garden Inspiring Crochet Gardens: Projects and Ideas for the Home

Portion of crochet garden inside Bournemouth library

This is a project called Blooming Marvellous. Their blog explains that this isan intergenerational community knitting/crochet project, made by over 2000 volunteers, culminating in a knitted/crocheted 3D garden which climbed, creeped and blossomed over three floors of Bourenmouth Libraryin the first installation last year. Mere end 30,000 people came to see it there. The garden is no longer at that library but is actually on tour in different locations around the UK. It is currently at the Bodelwyddan Castle Museum in North Wales and then in July it will move to the Bankfield Museum in North Wales. There are lots of great photos of this indoor garden over at Attic 24.

Jane Bolsover’s Knitted Garden

knitted garden Inspiring Crochet Gardens: Projects and Ideas for the Home

I’m actually not sure if this one is knit or crochet (it’s been called the crochet lawn) or a combination of both (like Blooming Marvellous is). But it’s cute! Artist Jane Bolsover got the idea that she wanted to create a life sized garden made of yarn and she got about 300 people to help her out. This is another UK project.

Current Yarn Garden Project

Der er et projekt sker lige nu i USA, der er magen til disse britiske idéer. Det hedder Garnet Have. Det er en installation kunstværk af Catherine Reed, der foregår på skærmen i Ukiah den 1. juni. Ligesom de andre, Det er et samarbejdsprojekt arbejdet på af frivillige, der har skabt en skærm, “omfatter en havepavillon dækket med garn blomster og blade, med garn græs og lav siddepladser inde, kontaktet af en garn sti.” Jeg kan ikke vente med at se billeder af denne ene!

Senior Project Hæklet Have

crocheted garden 400x533 Inspiring Crochet Gardens: Projects and Ideas for the Home

Denne strik og hækling haven, som jeg opdagede takket være Craftster fora, blev udført som en højtstående projekt. Det er primært hæklet selvom træet er strikket. Jeg elsker åkandedam!

Hyperbolske Hæklet Cactus Garden

crochet cactus garden 400x300 Inspiring Crochet Gardens: Projects and Ideas for the Home

Et af de satellitbaserede projekter i det Hyperbolic Crochet Coral Reef Project was a crocheted cactus garden. @craft shows it here paired with a kelp garden for a display that the Institute for Figuring did at the LA Fair about five years ago. Did you see that the IFF has just opened its own permanent display space for exhibits like this one?

Crochet Rock Gardens

crochet rock garden 400x300 Inspiring Crochet Gardens: Projects and Ideas for the Home

Rock garden. I found the image via McKean Studio but I’m pretty sure the artist is Margaret Oomen, otherwise known as Knitalatte on Etsy.

When I was a little kid I collected rocks. I found the prettiest rocks in my area and saved them. I took the ugly ones and painted them and saved those too. My mom would sometimes take us to “rock butikken” (der ser tilbage må have været en slags perle butik) hvor vi kunne udvælge virkelig smukke ting som tigerøje sten. Jeg ville sætte dem alle i en organiseret æggebakke system, jeg havde lavet. Så jeg har en særlig plads i mit hjerte for ideen om en klippehave, og jeg tror absolut det kan smukt gøres ved at tilføje hækling.

crochet rocks Inspiring Crochet Gardens: Projects and Ideas for the Home

Hæklet Rock Garden af Wooly Fabulous

Yarnbomb Chain Link Have

ladies fancywork society yarnbomb Inspiring Crochet Gardens: Projects and Ideas for the Home

Den Ladies fancywork Society sætte deres twist på en hæklet haven, når de yarnbombed en kæde link hegn for at bringe en version af naturen til et urbant landskab.

Yarnbombing en EF Have

yarnbomb garden 400x533 Inspiring Crochet Gardens: Projects and Ideas for the Home

En anden måde at samle hækling og havearbejde er at yarnbomb omkring en eksisterende haven. Det er, hvad vi ser her på Vancouvers Davie Village Community Garden. Se flere fotos på Magpie og kage.

Hæklet Mushroom hus med have

crochet garden1 400x339 Inspiring Crochet Gardens: Projects and Ideas for the Home

En anden mulighed er at hækle en lille detaljeret have. Sandy Meeks har nogle gode eksempler på dette. Min favorit er denne ene, en svamp hus med en dejlig lille have knyttet til det.

Opret en indendørs Hæklet Have

Føler du dig inspireret af nogle af disse billeder og ideer? Måske du ønsker at oprette din egen hæklet haven, men ikke ved, hvor du skal starte. Jeg vil foreslå at starte med en lille indendørs have. Der er to måder at få dette startede … Første, du kan skabe en lille indendørs have (såsom en urtehave) og derefter bruge hækling til accent det. For eksempel, tage et kig på, hvordan @ jkundhi bragt nogle af hendes udendørs haven inde og derefter hæklet en krukke hyggelig in natural colors to add to it:

crochet indoor garden Inspiring Crochet Gardens: Projects and Ideas for the Home

Another option is to create an indoor garden entirely of crochet. An example to get you started would be these beautiful crochet flowers in a vase over at Adventuring Home:

crochet flowers in vase 400x300 Inspiring Crochet Gardens: Projects and Ideas for the Home

You can start with something small like this and then grow your garden, planning it out just like you might a regular garden! There’s a great article on this idea over at Crochet Insider called Cultivating Your Crochet Garden. Hvis du vil have nogle mønstre for hækle haven elementer, Jeg vil anbefale bøgerne 100 Blomster til Strik og hækling og Hæklet Bouquet to get you started. And of course another great choice would be Suzann Thompson’s Crochet Garden Inspiring Crochet Gardens: Projects and Ideas for the Home.

Jeg er nysgerrig … do any of you garden? I have a terrible brown thumb but my little sister is excellent with gardening.

pinit fg en rect gray 28 Inspiring Crochet Gardens: Projects and Ideas for the Home
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
i heart handicrafts
i heart kunsthåndværk

havearbejde ... åh hvor jeg prøver, men ligesom dig min tommelfinger er brun for. Jeg er sikker på nogle af os hækle gals og fyre skal beslægtede sjæle. Jeg samle sten også. Mine børn og jeg samle sten fra steder, vi besøger, børnene slås om de blanke dem, vi maler dem ....

Smilende da jeg læste din blog,

Min

Trackbacks

  1. [...] dine egne blomster til en indendørs have, som er en idé, jeg nævnte igen for nylig i min Roundup af indendørs hæklet haver. Hvad jeg ikke foreslå her var at yarnbomb et helt rum, der er noget, som vi ser [...]

  2. [...] Hæklet Art Kan du huske da jeg gjorde mit Roundup af ideer til hæklede haver? Jeg nævnte dengang, at kunstneren Catherine Reed var at sammensætte en installationskunst haven [...]

  3. [...] Cardigan Bloom var en installation af en hæklet og strik haven, der indeholdt masser af små skabninger som disse hæklede sommerfugle. Se andre kunstnere’ hæklede haver her. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: