Hyperbolic Crochet Reef Skaberne Open Ny permanent udstilling Space

ved KathrynMaj 15, 2012 · 2 kommentarer

i Hæklet Art

Post image for Hyperbolic Crochet Reef Creators Open New Permanent Exhibit Space

Hæklet Pod Worlds Exhibit

Hvis du er en crocheter der ved, hvem Margaret Wertheim er så er det nok fordi du er fortrolig med den hyperbolske Hæklet Reef projekt, som hun og hendes søster blev lanceret. Hvad du måske eller måske ikke ved er, at dette er blot ét projekt af mange, at de kører gennem Institut for Regne. Den IFF nylig åbnet en permanent udstilling plads i Los Angeles for matematik og naturvidenskabelige relateret kunstudstillinger, som vil omfatte udstillinger af dele af den hyperbolske hæklet Rev projektet.

Hvad er Instituttet for Regne?

IFF er en organisation, der blev grundlagt i 2003 at bringe komplekse videnskabelige og matematiske begreber til den gennemsnitlige person gennem sjove udstillinger og arrangementer. De skaber store projekter, såsom den hyperbolske Hæklet Reef Project, som derefter vises i gallerier rundt omkring i verden.

IFF Nyt galleri

IFF har også holdt deres eget galleri viser med deres arbejde. Men de har gjort det tidligere via pop-up galleri udstiller forskellige steder. Nu er de endelig har deres egen permanente udstilling placering på 990 N. Hill St. i Los Angeles, Californien (der er lige i nærheden af ​​Dodger Stadium, hvis du forsøger at orientere dig i LA).

Fysik på Fringe Exhibit

Det stiftende udstilling på galleri, der foregår nu, og løber gennem midten af ​​oktober, kaldes Fysik på Fringe. Det er beskrevet som “en udforskning af alternative teorier om universet ved genier, Mavericks og outsidere fra det nittende århundrede til i dag”. Det ser på teorier af universet, der modarbejder mainstream teorier som dem fra Einstein.

Der er tre projektrum featured i denne vigtigste udstilling. I det tredje rum er der en udstilling kaldet Pod Worlds, en forlængelse af den oprindelige hyperbolske hæklet udstilling, der er beskrevet som en “visionær suite af bittesmå, hyperbolske hæklede landskaber”. Udstillingen i sig selv er en udvidelse, slags, Margaret Wertheim bog også kaldet Fysik på Fringe.

pinit fg en rect gray 28 Hyperbolic Crochet Reef Creators Open New Permanent Exhibit Space
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Hyperbolske Hæklet Rev projektet lanceret af Wertheim Sisters er velsagtens den mest succesrige hæklet kunstprojekt nogensinde [...]

  2. [...] Jo Anhalt nævnte koralrev udstilling, som jeg synes er helt sikkert en fantastisk projekt værd [...]

Forrige post:

Næste indlæg: