Sådan Accessorize en Boho Red Dress med hækling

ved KathrynMaj 11, 2012 · 4 kommentarer

i 365 Måder at Wear Hæklet

Post image for How to Accessorize a Boho Red Dress with Crochet

Ovenfor kan du se mit boho rød kjole uden tilbehør. Jeg elsker denne kjole, men det giver nogle udfordringer, når jeg ønsker at bære det. Først og fremmest, rød er en hård farve at parre med masser af andre emner og da jeg altid lagdeling her, som kan være en vanskelig ting. Du vil se en masse af sort hæklet her på grund af, at selv om jeg også har forsøgt at vise nogle andre farve ideer. Andet, længden af ​​denne nederdel gør det svært at trække ud med min korte statur. Jeg er nødt til at være omhyggelig med at få tilbehør på en måde, der minimerer, snarere end understreger, hvordan lille jeg er. Jeg gør dette i en del ved at bruge tilbehør til at bringe min talje højere op end det faktisk er. Dette er også et trick, som jeg gennemføre at løse den tredje, og sandsynligvis største, udfordring, som er, at de mange lag af boho stil i denne kjole gøre det til et omfangsrigt emne til at bære, og det kan hurtigt gå fra løs-og ubekymret til bare at kigge chunky. Jeg forsøger at slanke det med tilbehør så meget som muligt. Så, her er mine stil idéer:

crochet cape How to Accessorize a Boho Red Dress with Crochet

Jeg gik til drama her ved hjælp af en sort spindelvæv hæklet kappe som kernen tilbehør. Det er fastgjort lukket med en stor flagrende blomst klip. Jeg har brugt min favorit sort korset at slanke kjole og reducere nogle af denne boho vice. Sorte hæle slutte dette look.

crochet necklace with red dress How to Accessorize a Boho Red Dress with Crochet

Her omfavnede jeg boho ser en smule mere. Jeg har ikke noget at tilføje til taljen af ​​kjolen, men forsøgte at skabe en slankende effekt med en monteret denim jakke. Den hækling her er min dejlige multi-farvet tråd halskæde lavet med Bre-Aly Tråde. Og den eneste anden tilbehør er et par sommerfugl øreringe, som jeg elsker. (Fun fact, disse øreringe samt korset i første stil foto blev begge købt på en tur til Buenos Aires.)

style ideas How to Accessorize a Boho Red Dress with Crochet

Jeg fejre potentialet for funkiness i kjole med dette look. Jeg fastspændt det med min favorit lilla kirsebær bælte og matches mine lilla støvler til udseendet. Jeg brugte en hæklet tørklæde som en kutte, vælge en pink / lilla / grå tørklæde som noget matchede farven på bæltet. Jeg har tilføjet en tan fløjlsjakke. Dette kunne nemt være slidt i de fleste sæsoner her i San Francisco, så det er funktionelt samt vise personlige stil.

Af den måde, Jeg tidligere havde denne samme kjole med en fed lyserød hæklet tørklæde bundet som en kutte.

tan crochet shrug How to Accessorize a Boho Red Dress with Crochet

Jeg kan godt lide den måde, at tan og rød ser sammen. Jeg har slidt dette Fiskernes Uld Hæklet sjælevarmer med en rød dragt her før, faktisk. Hvad jeg gjorde med dette look var at tilføje en læder flettet bælte højt op på taljen, pryde mig med en smuk stor shell halskæde, som min søster gav mig et stykke tid tilbage, og top det med mine brune besat korte støvler. Jeg er ikke iført strømpebukser her, men hvis det var kølige ud så ville jeg bære brune mønstrede fiskenet samt.

how to match crochet hat to red dress How to Accessorize a Boho Red Dress with Crochet

Jeg gik meget simpelt for denne endelige udseende. Jeg havde en sort hæklet hat med en blomst på det, men hælder det langt fra center for lidt af en parisisk udseende. Jeg gik med mine sorte hæle, selvom jeg kunne have båret sorte flats lige så let. Og jeg afsluttede med min favorit sort halskæde. Interessant nok, den halskæde er også fra samme Buenos Aires tur. Det blev ikke gjort med vilje!

Hvordan ville du bruge hæklede tilbehør til at style denne røde kjole?

pinit fg en rect gray 28 How to Accessorize a Boho Red Dress with Crochet
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
undergroundcrafter
undergroundcrafter

Hvem vidste en boho kjole var så alsidig! (Ikke mig.) Jeg sætter pris på de tips til faking højde, han, Jeg mener, minimering åndenød.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@undergroundcrafter Thanks :) Jeg er en hår under 4'11" så jeg har lært en masse tricks i årenes løb.

Forrige post:

Næste indlæg: