Tilbedende: Louis Vuitton Diamond Hæklet Bodysuit

ved KathrynMaj 12, 2012 · 4 kommentarer

i Hæklet Fashion

Post image for Adoring: Louis Vuitton Diamond Crochet Bodysuit

Jeg må blot sige, at jeg tilbedende denne Louis Vuitton bodysuit hvilke funktioner hæklede diamanter sat ind i en lilla / grå stof.

Det sjove er, at jeg ikke rigtig kan lide bodysuits. Jeg helt sikkert aldrig bære dem. Jeg sjældent se en på nogen, at jeg synes ser flatterende for bæreren, og også nuttet som en individuel brik. Men Olivia Munn ser yndig i dette stykke, til dels takket være den cool design af bodysuit og dels den store styling (elsker disse sko).

Jeg elsker den måde, at hækling er arbejdet sammen med stof. Og jeg elsker detaljerne i stoffet rundt ærmerne og halsudskæringen. Jeg kunne tage eller lade bodysuit formen selv og tror, ​​at denne form for design ville se fantastisk som bare en T-shirt. Du kan parre det med en stor nederdel og holde disse hæle eller du kan bære det med jeans og lejligheder lige så let.

Ville jeg betale $3,046 at denne Broderie anglaise bodysuit er prissat til? Selvfølgelig ikke. Men kan dette stykke tjene som stor hæklet inspiration? Absolut.

Hvad synes du om dette stykke? Er jeg skør til at blive tilbedende det?

kilde

pinit fg en rect gray 28 Adoring: Louis Vuitton Diamond Crochet Bodysuit
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Munn i en Louis Vuitton bodysuit, der indeholder diamant paneler af [...]

  2. [...] godt med syning, så kan du ramp up dine kreationer. Ovenstående eksempel er en smuk bodysuit af Louis Vuitton, men du behøver ikke at være en berømt designer til at kombinere de to [...]

Forrige post:

Næste indlæg: