Noget i vandet Heads til Brasilien

ved KathrynApril 3, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Art, Hæklet Nyheder

Post image for Something in the Water Heads to Brazil

Sidste år en kunstner ved navn Wendy Osher sat ud en opfordre til indlæg for en miljøvenlig hæklet kunstprojekt kaldet Noget i vandet. Deltagerne ville hækle plastikposer til bryster, der ville sættes sammen til at lave en unik alternativ hæklet revet til formål at øge bevidstheden om, at plastposer forurene vand og kan påvirke modermælk.

Jeg valgte at deltage i dette projekt. Det er den eneste gang, jeg har hæklet med plastikposer. Jeg kan ikke rigtig lide at arbejde med Plarn (selvom jeg elsker, hvad andre mennesker gør med det) men jeg var glad for at være i stand til at være en del af dette projekt. Det gik på skærmen i efteråret. På det tidspunkt, Osher sat ud en opfordring til andre at se, om de ville være interesseret i vært for en version af projektet i deres områder.

Projektet har nu ledes til Sydamerika! Daisy Maicel har lagt en opfordring til Noget i vandet, den portugisiske version af projektet. Flere mennesker vil hækle Plarn bryster til at lave en ny reef for et brasiliansk udstilling. Den oprindelige reef vil tilslutte sig den nye reef. Og som flere og flere satellit-projekter udvikler, alle de tidligere koralrev vil slutte de nyeste koralrev i hvert sted. Hvor sjovt! Du kan donere til den brasilianske projekt, hvis det er noget, der interesserer dig.

pinit fg en rect gray 28 Something in the Water Heads to Brazil
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: