Sådan matcher din Hæklet Tørklæde til en gul kjole

ved KathrynApril 27, 2012 · 4 kommentarer

i 365 Måder at Wear Hæklet

Post image for How to Match Your Crochet Scarf to A Yellow Dress

Jeg har for nylig fundet den dejligste 1970′s gul halterneck kjole i en genbrugsforretning i Haight. Jeg tilbedende det og ønsker at bære det temmelig meget hver dag, fordi det gør mig solrige og lyse. Jeg er også at have det sjovt at prøve at regne ud, hvordan at bære hækling med det for min 365 Måder at Wear Hæklet projekt. Der er masser af muligheder, men lad os først se på tørklæder. Her er nogle ideer til, hvordan man kan matche dit tørklæde til en gul kjole til at opnå forskellige effekter.

colored crochet scarves How to Match Your Crochet Scarf to A Yellow Dress

Lyse farver til flirtende Springtime Følelser

how to match scarf with dress How to Match Your Crochet Scarf to A Yellow Dress

Vejret skifter hurtigt her, så jeg elsker at have en lys forår tørklæde, der også tænker og varm!

match scarf with dress How to Match Your Crochet Scarf to A Yellow Dress

For de varmeste forårsdage, en lys boble tørklæde i lyse blå er også en stor forår valg.

Hvid er lys og Sommerlig

yellow dress How to Match Your Crochet Scarf to A Yellow Dress

Jeg ville helt bære denne hvide cirkel hæklet tørklæde til en sommer strand bryllup.

Sort gør kjolen Classier

black scarf How to Match Your Crochet Scarf to A Yellow Dress

Her har jeg brugt en sort tørklæde og sorte hæle til at tage denne kjole fra en strand udseende til en middag dato. Jeg ville nok bære mit hår ned med dette look.

Grå for Sofistikeret

Jeg elsker farven combo af gul med grå, så jeg absolut anbefale dette valg. Her har jeg vist en lysegrå bånd tørklæde til varmere vejr og en min chunky grå kutte til køligere vejr.

grey scarf yellow dress How to Match Your Crochet Scarf to A Yellow Dress

match cowl to dress How to Match Your Crochet Scarf to A Yellow Dress

Lilla Tilbyder et funky look

Jeg husker, da jeg var barn at læse en af ​​de stil bøger, der fortalte mig, at lilla og gul var farver, der stødte sammen, og jeg bør ikke bære dem sammen. Jeg var lidt besat af den slags bøger på det tidspunkt; den slags teen make-up og stil bøger, der kom i mailen og fortalte mig ting som, hvordan man finde ud af, om jeg er en varm eller kold makeup person, og hvordan at bære de rigtige farver. Jeg forstod ikke på det tidspunkt, hvad “modstridende farver” var. Og jeg fastholder, at lilla og gul kan se cool sammen, hvis du ønsker et funky udseende. Så her er min lilla cirkel tørklæde med min gule kjole:

match scarf with yellow dress1 How to Match Your Crochet Scarf to A Yellow Dress

De fleste af de tørklæder, som jeg har valgt at vise her er lette, skinny tørklæder. Det er fordi det ikke er den slags kjole ville jeg lag op en masse med jakker og strømpebukser (modsætning til de fleste af, hvad jeg ejer) så jeg ville overveje det en kjole til varmt vejr, og derfor ville jeg have lettere tørklæder.

Hvilken farve vil du højst sandsynligt bruge til at matche dit tørklæde til en gul kjole?

pinit fg en rect gray 28 How to Match Your Crochet Scarf to A Yellow Dress
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] 365 Måder at Wear Hæklet Pin Det Tidligere i dag viste jeg dig nogle muligheder for at matche forskellige farvede hæklede tørklæder til en gul kjole. Men tørklæder er ikke den eneste hæklet valg til styling en gul kjole. Her er nogle andre [...]

  2. [...] Bær Hæklet Pin It Sidste uge kiggede vi på forskellige måder at bruge hæklede tilbehør til at style en gul kjole. I denne uge lad os se på forskellige stil muligheder for en hæklet kjole. Jeg startede med en grundlæggende [...]

Forrige post:

Næste indlæg: