Helen Rödel Slører linje mellem Hæklet Mode og kunst

ved KathrynApril 24, 2012 · 4 kommentarer

i Hæklet Art

Post image for Helen Rödel Blurs Line Between Crochet Fashion and Art

Jeg har for nylig opdaget Helen Rödel, da jeg så hende fantastiske hæklet ugle hat der prydede landingsbanen et par år siden sammen med flere andre håndlavede masker / hatte (ligesom mændenes maske over). Jeg har siden bliver at gøre en masse forskning i denne fantastiske brasilianske kunstner, der skaber wearable kunst ved hjælp strikke og hækle teknikker, der virkelig tå linjen mellem “hvad er mode” og “hvad er kunst”. Jeg forelskede.

Helen Rödel: Fashion Designer

helen rodel brazil Helen Rödel Blurs Line Between Crochet Fashion and Art

Fra Helen Rödel s Dragão Fashion Brasil Runway Show

Helen Rödel anser sig selv en mode designer, så det er, hvad jeg vil sige, at hun er først og fremmest. Hendes arbejde har været på en række landingsbaner herunder dem på brasilianske modeuge. Rödel specifikt har til formål at inkorporere manuelle teknikker, ligesom strik og hækling, som et af hovedtrækkene i hendes kollektioner for at fejre de traditionelle håndværk og samtidig bringe dem ind i en moderne catwalk spotlight.

helen rodel fashion 400x266 Helen Rödel Blurs Line Between Crochet Fashion and Art

Fra Helen Rödel redaktionelle Estudos MMXI Collection

Helen Rödel: Kunstner

crochet catsuit Helen Rödel Blurs Line Between Crochet Fashion and Art

Fra Helen Rödel redaktionelle Estudos MMXI Collection

Der er altid en fin linje mellem mode og kunst, og jeg helt sikkert se Helen Rödel passage over denne linje og tilbage igen i hver af hendes kollektioner. Kreativiteten i hver af hendes individuelle modevarer viser en stærk kunstnerisk sensibilitet. Hendes valg af styling til at skabe fantastiske fotografier, der viser mode element i en hel historie tager os over kanten i kunsten. Jeg ville elske hendes brikker på deres egne, men det er det hele omgivelser, hvori deres præsenteret som ophøje dem til kunst status!

amazing crochet dress Helen Rödel Blurs Line Between Crochet Fashion and Art

Helens Rödel 2008 Sun Casmurro Dress

Helen Rödel: Hæklet

Rödel bruger både strik og hækling i hendes kollektioner. Du vil se, når du kigger gennem dem, at popcorn søm er en af ​​hendes foretrukne sting. Jeg elsker den måde, at hun bruger den til at skabe stærkt profilerede stykker, der ligner de har et liv i deres egen. Hun siger selv i ovenstående video (med engelske undertekster) at hun nyder den organiske natur af denne søm. Jeg har også lært af denne video om hendes erfaring med hæklet mode som både en ensom aktivitet og en kollaborativ en, som jeg finder meget interessant, da jeg normalt hækle alene, men har bestemt været taknemmelige for hæklet fællesskab omkring mig.

Bemærk: Fotos fra Helens Rödel Flickr

pinit fg en rect gray 28 Helen Rödel Blurs Line Between Crochet Fashion and Art
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] forelsket i hvad han gør. Det er sandsynligvis fordi han virkelig blander kunst og mode (barn eller lignende Helen Rodel gør) og vi alle ved, det er noget, jeg [...]

Forrige post:

Næste indlæg: