Sundhed og Natur Hæklet Kunstner Kyle Ethan Fischer

ved KathrynApril 2, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Kunstnere

Post image for Health and Nature Crochet Artist Kyle Ethan Fischer

Kyle Ethan Fischer tager ikke hans helbred for givet. Dette startede i en alder af 12 når en ulykke arret sine hornhinder og næsten tog hans hjemmeside fra ham. Mere for nylig, 35-årige har lidt flere år på hjerteproblemer og er nu rask igen. Han bruger sin kunst som en del af hans helbredende proces, og det er på skærmen med en 2012 solo sko kaldet Havdyr & Blodkar inspireret af hans hjerteproblemer.

Mere om hækling kunstner Kyle Ethan Fischer

Kyle Ethan Fischer virker som en interessant mand. Han sporer sin arv tilbage til europæiske og First Nations rødder og blev rejst med det dobbelte påvirkning af både en katolsk og en Algonquin baggrund. Han var klassisk uddannet i maleri og har en BFA. Han studerede figur tegning og anatomiske tegning under eksperter på deres områder. så begyndte han at udvikle arbejdet i skulptur. Han er påvirket af historien af ​​alle slags, herunder kunsthistorie. Ligesom mange kunstnere, hans arbejde udforsker selvet og den rolle, selv i det større fællesskab, og hvordan hver af disse ting har en frem og tilbage indflydelse på hinanden. Han virkelig fortæller historien om det større samfund gennem værker, der udtrykker individuel oplevelse.

Havdyr & Blodkar

mixed media art Health and Nature Crochet Artist Kyle Ethan Fischer

Denne mixed media kunstner først kom til min opmærksomhed, da jeg læste en nyhedsartikel om Havdyr & Blodkar. Det består af en række malerier og mixed media skulpturer. Arbejdet i denne udstilling startede som detaljerede anatomiske repræsentationer af hjerte, som han gjorde, mens han forsøger at beskæftige sig med sit eget hjerte sundhed. Derefter voksede til at omfatte billedsprog stammer fra havdyr, fordi Fischer blev slået med lighederne mellem den skrøbelige tilstand af havet liv og af menneskeliv.

Hvad interesseret mig om dette mixed media Kunstudstilling er, at skulpturerne meste begyndte som hækling arbejde, som Fischer gjorde, mens han var rekonvalescent. De ved alle, at jeg tror, ​​at hækling kan være en fantastisk helbredende værktøj, og dette er endnu et eksempel på en person, der har sat det i praksis. Fischer ville arbejde på hans hæklet på hospitalet, lave skulpturer inspireret af hans tilstand. Da han kom hjem, tilføjede han i de ekstra mixed media objekter, der afsluttede skulpturerne i dette projekt.

Kunstnerens Other Hæklet Art

Fischer synes at starte med hæklet som en base for en masse af hans skulpturelle stykke, ofte ved hjælp af en hæklet ledning base for at gøre fundamentet af stykket. Han tilføjer derefter i forskellige fundne objekter og repurposed genstande. Et stykke jeg er et stort menneske-lignende skulptur, der viser hans baggrund i figur kunst. Det hedder I Love Your Long Shadow og er ofte placeret på skærmen for at vise skyggen, som du kan se på Kyle hjemmeside.

crochet sculpture Health and Nature Crochet Artist Kyle Ethan FischerI Love Your Long Shadow

Fischer har andre store menneskelige skulpturer som denne så godt. Her er en anden kaldet Hvornår kommer han hjem.

human crochet sculpture Health and Nature Crochet Artist Kyle Ethan Fischer

Men det er ikke alt, hvad han gør (som vi allerede har set med Havdyr og blodkar. En af hans stykker, som jeg gerne kaldes Nest … Jeg tror, ​​hvad jeg kan lide, er, at det ser ud til at fortælle en historie, men det er en hemmelighed historie, som du nødt til at kigge nærmere at blive fortrolig med. Hvis du klik på løbet Kyle hjemmeside kan man se andre billeder af denne stykke.

mixed media crochet art Health and Nature Crochet Artist Kyle Ethan FischerNest

Andre Lignende Hæklet Kunstnere

mixed media sculpture art 400x265 Health and Nature Crochet Artist Kyle Ethan Fischer

Obsessive Skulpturel Hæklet Kunstner Doug Guildford

metal crochet art1 Health and Nature Crochet Artist Kyle Ethan Fischer

Metal Hæklet kunstner Tracy Krumm

pinit fg en rect gray 28 Health and Nature Crochet Artist Kyle Ethan Fischer
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: