Giveaway Vindere og andre nyheder i Kathryn Hæklet Corner

ved KathrynApril 16, 2012 · 0 kommentarer

i Ikke kategoriseret

Post image for Giveaway Winners and Other News in Kathryn’s Crochet Corner

Giveaway Vinder

Tak alle så meget for at komme ind min store “sprede ordet” hæklet giveaway, der dominerede denne blog i sidste uge. Det gav mig en fantastisk mulighed for at tage en uge ud til at nyde min fødselsdag og få nogle ikke-blog ting taget sig af, og det var sjovt at tjekke ind og se alle posterne. Jeg ville virkelig ønske, at det var muligt for mig at give noget til hver enkelt af jer, men selvfølgelig det er ikke, hvordan det fungerer. Så, Jeg sætter alle posterne i en liste (der var 412 af dem!), blandet dem tilfældigt, havde tilfældig generator vælge mig et nummer og kom op med vinderen … SayItRashay! Congrats Rachee!

365 Opdatering

For første gang i denne uge slacked jeg lidt på min 365 Måder at Wear Hæklet projekt. Jeg har været så godt om at holde op med at bære hæklet og fotografere det og dele det indtil nu. Jeg havde et par outfits i sidste uge, selv, og jeg er tilbage på sporet i dag. Her er de billeder, jeg havde, men ikke deler sidste uge:

black crochet cowl Giveaway Winners and Other News in Kathryns Crochet Corner

crochet capelet Giveaway Winners and Other News in Kathryns Crochet Corner

granny squares crochet scarf Giveaway Winners and Other News in Kathryns Crochet Corner

Jeg har faktisk slidt alle tre af disse hæklede poster før, men med helt forskellige outfits. Den første er min blød sort hæklet kutte bæres med en kjole, som jeg lige har ændret for nylig, så den passer bedre. Den anden er min stribede hæklet capelet bæres over en 1970'erne kjole og nedenunder en stor jakke på en kold dag. Og endelig har jeg fået min bedstemor firkanter tørklæde.

Fødselsdag Stuff

Tak til alle, der faldt med at ønske mig tillykke med fødselsdagen. Det var en virkelig rart flere dage. Jeg gik for at se Titanic 3D med en ven. Jeg elsker alt i 3D; Jeg synes det er absolut magiske. På min faktiske fødselsdag en gruppe af os gik til en fantastisk middag, så en 1950'erne tema leg og gik dans. Og så i løbet af weekenden gik jeg til en klassisk bil show, som er der, hvor du ser mig på billedet øverst i dette indlæg. De næste par dage min lillebror er faktisk besøger, så det sjove fortsætter …

Strik og hækling Blog Week

knit and crochet blog week Giveaway Winners and Other News in Kathryns Crochet Corner

Strikning og hækling Blog Ugen starter på mandag og jeg ville bare nævne igen, at jeg vil deltage i år. Det er en sjov blog udfordring, og jeg vil opfordre dig til at deltage som en blogger eller blog-læser!

pinit fg en rect gray 28 Giveaway Winners and Other News in Kathryns Crochet Corner
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: