Hækl på Pinterest Alternativer

ved KathrynApril 6, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Nyheder, Hæklet Teknologi

Post image for Crochet on the Pinterest Alternatives

Jeg har talt lidt om Pinterest sidst. Jeg har delt min personlig Pinterest udtalelse. Og jeg fortalte dig, hvordan jeg bruge Pinterest at dele hækling. Hvad jeg ikke har nævnt er, at der er alternativer til Pinterest. Lad os tage et kig på dem og se, hvor hæklede billetpriser på dem hidtil.

Pinterest Klon 1: Clipix

Jeg faktisk nævnt Clipix én gang før, fordi det er en, som jeg har leget med at bruge. Jeg kan lide det, og den vigtigste årsag er, fordi du nemt kan klippe artikler ud over kun billeder. Dette hjælper mig, fordi jeg kan lide “pinning” ting for formålet med at gå tilbage senere og forske det. Ja, Jeg kan gøre det med bogmærkerne på min computer, men jeg kan lide at sites som Clipix eller Pinterest lad mig nemt at organisere disse ting uden at fylde mine bogmærker. Sagt, Jeg brugte kun Clipix kortvarigt og derefter slags stoppet, fordi jeg ikke kan holde op med flere steder, og der er mere interaktion på Pinterest.

Hvad Clipix hækling? Godt, der er et anstændigt beløb af hækling klippet til stedet, selv om en masse af det er fra de samme få brugere (og jeg er en skyldig part der). Der er ikke så meget, som du finder på Pinterest, men der er en masse projekter, links til tutorials, etc.. Det er en god en til at browse hæklet projekter, hvis du en eller anden måde løber tør for inspiration i alle de andre steder, du tjekker.

Bemærk: Jeg har bemærket, at nogle af de ting, jeg klippede en “overtrædelse af ophavsretten” nu sendt på tværs af dem. Faktisk, de fleste billeder på webstedet synes at have denne nu. Det synes Clipix forsøger hårdt på at ikke falde i den dårlige ophavsret presse, at Pinterest gik igennem nylig. Det gør at kigge på stedet lidt mindre behageligt visuelt, selv.

Pinterest Klon 2: Juxtapost

Juxtapost er et nyt for mig. Hidtil, der er ikke en masse her for folk, der er interesseret i at kigge på hæklede varer på sitet. Der er kun omkring et dusin poster dukker op når jeg søger “krog” på sitet. Det kunne ændre sig, hvis webstedet vokser, selvfølgelig, så kan det være værd at holde øje med i fremtiden. Jeg kan godt lide webstedets design med afrundede hjørner på de elementer, der er udstationeret, et flot valg i skrifttype, og andre små detaljer, der gør det æstetisk behageligt for mig.

Pinterest Klon 3: Pingram

Pingram.me er en Pinterest for folk der elsker Instagram fotos. Jeg er helt ærligt ikke sikker på, at jeg får Instagram dille. Jeg mener, det er cool, men jeg elsker ikke det så meget som den hype omkring det antyder, at jeg skulle. Sagt, det har sin egen stemning og dem, der elsker det kunne nyde Pingram. For at der skal hækles på sitet, folk skal tage billeder af deres hækling med Instagram, og jeg kan ikke se en masse, der. Men der er en lille. Og på grund af niche karakter af webstedet fotos her er helt forskellige fra dem, du kan se på Pinterest, hvilket gør det lidt sjovt.

Pinterest Klon 4: Spark Rebel

Jeg er faktisk kærlig denne ene mere end nogen af ​​de andre. Det er en Pinterest alternativ, der fokuserer udelukkende på mode og stil. Jeg elsker mode side af hækling, som du sikkert kan fortælle ved ting som min Designer Hæklet Project og min 365 Måder at Wear Hæklet indlæg. På grund af karakteren af ​​dette websted, de fleste af de hæklede stillinger er designer hæklet, butikskæde hæklede og hæklede mode indlæg. Jeg elsker det. Der er også nogle store håndlavede hæklede elementer, der er godt stylet, men det er ikke fokus på, hvad folk Spark!

Pinterest Klon 5: Pinspire

Jeg elsker Pinterest alternativer, der har et unikt twist til dem. Der er Pinterest kloner til rejser (GTrot, Trippy) og Pinterest kloner til mænd (Manteresting, Gentlemint) og de typer af ting dækker en bestemt niche, så jeg tror, ​​de tilbyder noget meget forskelligt fra Pinterest. Og hvis et websted kan være magen til Pinterest med en anden funktion, Pinterest mangler (ligesom klipning artikler om Clipix) så tror jeg det er en tilføjelse til Interet. Pinspire ikke lide, at. Pinspire er en komplet nøjagtig ripoff af Pinterest på enhver måde, som jeg kan se, så jeg ikke rigtig få, hvorfor folk ville vælge at bruge det. Sagt, der er en hel del af hæklede stifter her.

Nogle mennesker foretrækker disse Pinterest alternativer til Pinterest grund af forskellige funktioner. Andre siger, at disse knock-offs er ikke fair over for det oprindelige websted. Hvad tror du,?

pinit fg en rect gray 28 Crochet on the Pinterest Alternatives
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: