Hæklet Blog Week Day One: Farve

ved KathrynApril 23, 2012 · 11 kommentarer

i Hæklet Blog

Det er strikning og hækling Blog Week 2012!

Dagens Hæklet Blog Topic

Den foreslåede emne for i dag er farve. Vi er alle hæklet bloggere taler om, hvilke farver vi vælger, og hvorfor, hvilke farver vi hader, og hvorfor, etc..

My Favorite Color Combo

etsy crochet1 Crochet Blog Week Day One: Color

Jeg siger altid, at min favorit farve kombination er blå og grå (enhver nuance af enten men altid kombineret de to sammen). Du husker måske, at fra min Blå og grå Etsy Hæklet Treasury. Når jeg går til at se på garn på en fiber festival, det er altid hvad jeg ønsker at afhente. Jeg synes det er en fin men cool farvekombination. Det sjove er, at jeg faktisk ikke gøre mange hæklede ting med denne farvekombination. Jeg ved ikke engang bære den farve combo meget. Jeg kan godt lide det, men måske er det ikke min true favorit efter alle.

Kigge på nogle farvekort

color chart Crochet Blog Week Day One: Color

Jeg besluttede at se på nogle farve diagrammer online for at se, hvilke farver jeg naturligvis falde i baseret på min første reaktion på dem. Jeg checket ud farvekort på Webmonkey, Visibone og Color Charts projekt. Selvom jeg fandt selv draget til blues på hver side Jeg blev oprindeligt virkelig tiltrukket af den lyse pink, røde og lilla.

Farve personlighed Tools

Jeg vidste ikke, hvad de skal gøre af denne opdagelse, så jeg besluttede at bruge nogle farve personlighed værktøjer og quizzer online. Først brugte jeg den ene på Better Homes and Gardens og det fortalte mig dette:

color story Crochet Blog Week Day One: Color

Min mavefornemmelse straks uenig heri. Jeg kan ikke lide koraller overhovedet for hækling eller udsmykning eller noget andet. Jeg kan lide hvordan den taler om at kombinere den med grå og gul (anden farve combo jeg elsker) og jeg kan lide, at det er en feminin farve, men nope, BHG fik det forkerte. Så tog jeg to mere farve personlighed test (Hvad er min farve fra Quiz Meme og BlogThing My Power Color) og fik gul og indigo. Jeg tror slags er der ikke meget at disse quizzer.

Mine seneste Rainbow Hæklet Fetish

rainbow crochet1 Crochet Blog Week Day One: Color

Jeg kan indrømme, at sidst en masse af de hæklede poster jeg tiltrukket på Flickr, Pinterest og Etsy er regnbuefarvede. Jeg elsker, hvad Attic 24, Bunny Mummy og Le Monde du Sucrette gøre med denne type hæklet. Jeg gør det ikke mig selv, fordi jeg virkelig ikke nyder skiftende farver ofte, men det er helt sikkert, hvad jeg kan lide at se på. Jeg elsker også ting Babukatorium gør. Min Farver Omkring en Granny skatkammer afspejler denne aktuel interesse.

Så jeg tror, ​​at svaret er, at jeg ikke ved hvad jeg kan lide i hækling farve lige nu, men jeg kender det, når jeg ser det! icon smile Crochet Blog Week Day One: Color

pinit fg en rect gray 28 Crochet Blog Week Day One: Color
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
faithr
faithr

Fantastisk indlæg! Jeg tror, ​​at kigge på farve diagrammer og se, hvad du er tiltrukket af, er sandsynligvis lige så narre bevis som du kan være. Jeg elsker at lave farverige ting, men ikke rigtig bære meget, men den kjole, Jeg kan bøje reglerne for at ;-)

joyannerose
joyannerose

Jeg elsker pink, krikand og lilla / lavendel. Jeg kan godt lide brun, sort-hvid og grå brugt som kontrast til disse farver, men har en frygtelig tid at se, når du bruger sort. Jeg kan godt lide regnbuer på himlen, og som dekorative børn, fest type ting. Men jeg har en reel yndlingsærgrelse at blande farver, der ikke passer. (Mindst til mig). Brun og pink, krikand og brun, krikand og grå, pink og grå, er alle nice combos. Men jeg kan ikke tåle at se, sige, orange og rød, eller pink og rød, Tendensen til grøn og pink er svært for mig, men jeg er at vænne sig til det. Jeg kan godt lide ting, som jeg kan mikse og matche eller forskellige nuancer af samme farve eller en neutral farve som kontrast det.. .

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@joyannerose Store resumé. Jeg tror, ​​en af ​​de ting, der er interessant med farve tendenser, som De påpegede, er, at nogle gange kan man vænne sig til noget, som du ikke i ved første. Og stor punkt at de neutrale er fantastisk til at blødgøre, fremhæve og ændre virkningen af ​​andre farver.

tientvo
tientvo

Det er interessant, hvordan forskellige resultaterne var på disse farve personlighed test. Jeg elsker kombinationen af ​​grå og blå, især til vinter-projekter. Regnbuens farver er så tiltalende lige nu, at vi er på randen af ​​sommeren.

undergroundcrafter
undergroundcrafter

Hahaha, om farve personlighed test. Jeg er glad for du prøvet det først, så nu behøver jeg ikke at blive skuffet :). Jeg elsker blå garner også og føler på samme måde om regnbuens hæklet projekter - sjovt at se på, men jeg kan ikke se mig selv bære dem eller har en masse af dem i mit hjem.

Trackbacks

Forrige post:

Næste indlæg: