5 Ideer til Hækle til forskellige årstider (Hæklet Blog Week, Dag 4)

ved KathrynApril 26, 2012 · 2 kommentarer

i Hæklet Nyheder

Fortsætter med Day 4 af strikning og hækling Blog Week … Dagens emne er om de forskellige hækling for forskellige årstider. Jeg bor i San Francisco, hvor vejret ikke ændrer sig meget i løbet af året. Det er altid temmelig meget mellem 55 og 75. Vi har en regnfuld sæson, og vi har et par dage i efteråret, når det bliver rigtig varmt, men det er om omfanget af vores dramatiske vejr. Som sådan, Jeg har ikke personligt hækles forskelligt for de forskellige årstider. Men, dette er en samtale, jeg har snakkede en masse om andre crocheters så jeg tænkte jeg ville bruge i dag for at diskutere nogle af de forskellige sæsonbestemte tilgange, som jeg kender mennesker tager, når det kommer til deres hækling.

Idé 1: Hækle for komfort af vejr

crochet fashion1 5 Ideas for Crocheting for Different Seasons (Crochet Blog Week, Day 4)Disse er begge hæklede elementer fra Ambika Boutique

Langt den mest almindelige sæsonmæssige hækling tilgang, som jeg har hørt folk tage, er, at de hækles emner baseret på, hvor behageligt det er at gøre dette emne til enhver tid. Med andre ord, de starter ikke tæpper i sommeren, fordi det er for varmt til at have en stor gammel afghansk dyrkning på skødet (medmindre det er et motiv-baserede afghan, selvfølgelig, der kan gøres i mundrette bidder). Disse mennesker arbejder normalt med worsted eller omfangsrigt varme garner i vintermånederne og gøre større projekter på det tidspunkt for at holde varmen, mens de hækles. Trøjer og chunky tørklæder og tæpper er populære i vinteren. Når vejret varmes op de mennesker, der tager denne tilgang skifte til lettere vægt garn, arbejder på lyseduge og smykker og mindre, finere projekter, der ikke vejer dem ned i varmen. Forår og efterår, de moderate måneder, bruges til indpakning op uanset projekter blev påbegyndt i sommer og vinter, samt for at gøre mellemstore projekter som udstoppede dyr og grundlæggende sjaler.

Idé 2: Hækle for hvad du ønsker at bære, når

Jeg kender også crocheters der hækling bygger ikke nødvendigvis på, hvad der er behageligt for dem at gøre i en bestemt måned, men med det mål at have de elementer udført af den tid, vejret er retten til at bære dem. Så de ville ikke begynde at gøre en hæklet badedragt i slutningen af ​​sommeren, selvom det er stadig varmt, men i stedet vil gøre en hæklet badedragt i det tidlige forår for at få de mest slid ud af det for året. De samme mennesker vil begynde at gøre trøjer ved den første antydning af en kølig dag i efteråret, så de kan afslutte disse trøjer og bære dem i de koldere måneder. De vil stadig være iført dem, når det er tid til at gøre ting for Valentinsdag.

Idé 3: Hækle omkring helligdage

Apropos Valentinsdag, der er masser af crocheters der hækle at mødes ferie deadlines snarere end baseret på vejret af deres område. De mest populære projekter, selvfølgelig, er dem til jul og mange crocheters føre en liste går hele året rundt, men de virkelig grave i til arbejdet i det sene efterår at få alting gjort ved 25 december. Kan crocheters kortlægge nogle projekter for Valentinsdag, Påske, Fjerde af juli og Halloween. (Her er 25 helligdage at hækle for.) Denne fremgangsmåde er især populære hos folk, der hækle for børn, hæklet mange gaver, hæklet til velgørende donationer og hækling til hjemmet udsmykning.

Idé 4: Hækle efter Design Deadlines

Jeg kender også en hel hæklede designere og disse folk ender med at gøre, hvad os forfattere også nødt til at gøre – arbejde på deadline. For mange betyder det Hæklet stykker, der vil være relevante for et magasin problem, der er 4-9 måneder væk. Dette betyder normalt, at hækle efter en bestemt type vejr (såsom for vinteren udstedelse af et hæklet magasin) men gør det i løbet af en helt anden sæson (måske forår i tilfælde af en vinter magasin). Andre designere arbejder på design for en bog deadline. De kan have 6-24 måneder til at færdiggøre bogen, så de kunne arbejde hele året rundt, men hvis elementerne er sæsonbestemt, så vil de arbejde på de punkter i en off sæson. Stadig andre designere udgive designs uafhængigt gennem hæklede blogs, Ravelry, Etsy og så videre. Disse folk typisk forsøge at designe elementer, der vil være rigtigt for en bestemt sæson, men kan være i stand til at gøre det i en kortere tidshorisont end folk, der arbejder på en deadline tidsskrift eller en bog, i hvilket tilfælde de punkter kan være, hvad de ville også bære under denne sæson, eller hvad det er behageligt at hækle i denne sæsons vejr.

Idé 5: Hækl til Blog og CAL og swap Deadlines

wool eater cal 5 Ideas for Crocheting for Different Seasons (Crochet Blog Week, Day 4)

Sarah Londons 2012 Uld Eater CAL, Flickr prøve

Nogle mennesker der hækles ikke specifikt for en sæson eller for et design deadline men de slutte op med forskellige ting, der pålægger nogle deadlines på dem, og de hækles omkring dem. Ofte dem er ferie eller sæsonbestemt tema selv om det naturligvis ikke altid. Hæklede-alongs er et godt eksempel på dette. Blogging udfordringer er et andet eksempel. Og bytte via mail er en anden måde at skabe deadlines, der får dig til at hækle på et bestemt tidspunkt.

Hvad med dig? Hvordan kan du hækle, når det kommer til årstiderne?

pinit fg en rect gray 28 5 Ideas for Crocheting for Different Seasons (Crochet Blog Week, Day 4)
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
undergroundcrafter
undergroundcrafter

Jeg tror, ​​du har temmelig meget opsummerede grundlæggende sæsonmæssige "typer" til hækling!

tamarabethackerman
tamarabethackerman

Jeg tror jeg kunne falde i de to første kategorier, alt efter humør, og hvor længe jeg tror, ​​jeg vil tage gaver.

Forrige post:

Næste indlæg: