5 Inspirerende hækleteknik og stilarter jeg Sandsynligvis vil ikke komme ind (Hæklet Blog Week, Dag 6)

ved KathrynApril 28, 2012 · 7 kommentarer

i Ikke kategoriseret

Emnet for dag for strikning og hækling Blog Week er at tage et kig på hvor du er på med håndværk og hvor du ønsker at være. Jeg tror altid, det er godt at gøre dette. Faktisk, Jeg laver disse lister en masse. (Her er 25 hæklede stilarter at prøve, for eksempel.) Men hvad jeg har lært over tid er, at jeg faktisk ikke ønsker at lære de fleste af de teknikker, som jeg siger, at jeg ønsker at lære. De er ofte ting, som jeg synes er smukke, men sandheden er, at detaljerne i at gøre arbejdet ender ikke interessant mig personligt som en Crafter. Jeg måske ønsker at producere de resultater, men jeg kan ikke nyde processen, så jeg vil ikke sige aldrig, fordi du aldrig vide, men lige nu her er fem super fantastisk hækling teknikker, som jeg elsker at se på, og sandsynligvis vil ikke nogensinde gøre mig selv:

1. Broomstick Lace

broomstick crochet 400x266 5 Inspiring Crochet Techniques and Styles I Probably Wont Get Into (Crochet Blog Week, Day 6)

Foto kredit: Lejlighedsvis Crafter

Jeg tror, ​​at kosteskaft blonder er chokerende smuk. Faktisk, det bare kunne være den smukkeste form for hækling i mine øjne. Men, selve processen med at gøre det egentlig ikke interesserer mig så meget. Jeg er ganske vist en utålmodig crocheter der ikke huske nogle gange at have masker, der ikke engang i størrelse og form, og det er fint med mig, men jeg føler, at jeg ikke ønsker at med kosteskaft blonde. Jeg føler mig som glæden ved at elske det så meget ville blive mindsket ved faktisk arbejder det, så jeg har tænkt mig at gøre mit grundlæggende masker og bare elske denne ene langvejs fra. Dette faktisk er formentlig tilfældet for andre typer af hækling, der ikke er almindelig gammel krog hækling herunder tunesiske hækling, knooking og hårnål blonder.

2. Tapestry Hæklet, Især Portrætter

gone with the wind crochet 5 Inspiring Crochet Techniques and Styles I Probably Wont Get Into (Crochet Blog Week, Day 6)

Borte med blæsten i hækling af LeemaCCrochet

Jeg tror billedtæppe hækling er super imponerende. Jeg er nok mere imponeret over denne type hæklet end nogen anden i form af teknik. Jeg kan især godt lide hæklede portrætter som dem, der Jo Hamilton gør. Og jeg kan lide landskaber og billeder. Den Borte med blæsten plakat i gobelin hækling er en af ​​mine foretrukne ting, jeg nogensinde har set online. Og for en stund Jeg troede, jeg ønskede at lære gobelin hækling. Men faktisk jeg ikke rigtig lyst til at ændre farver ofte, og jeg kan ikke lide at arbejde med grafer, så jeg kan ikke se, faktisk nyder at arbejde på billedtæppe hækling.

3. Læsning Symbol Charts

crochet symbols  5 Inspiring Crochet Techniques and Styles I Probably Wont Get Into (Crochet Blog Week, Day 6)

Billede fra et hæklede symboler tutorial på By Number 19

Dette er en færdighed, som jeg synes er fantastisk, hvis du kan lide at hækle fra mønstre specielt komplekse mønstre og fremmedsprog mønstre. Jeg, dog, har stort set ingen intentioner om nogensinde at lære at læse symbol diagrammer. Min hjerne flade ud mener ikke, at vejen. Jeg er så glad for, at bøger og designere tilbyder symbol diagrammer for crocheters, der fungerer bedst på denne måde. Men jeg arbejder ikke på den måde. Jeg er en person, ord. Og jeg tvivler meget på, der nogensinde kommer til at ændre.

4. Yarnbombing

yarnbombing 5 Inspiring Crochet Techniques and Styles I Probably Wont Get Into (Crochet Blog Week, Day 6)

Yarnbombing offentlig kunst udstilling af strikkere og crocheters i Atlanta, der kalder sig beltline Knitterati

Der var et tidspunkt, hvor jeg slags ønskede at gøre nogle yarnbombing. Faktisk, da jeg først læste om Yarnbombing var jeg meget misundelig på pigen besætninger med de seje navne og store kammeratskab og jeg selv kom i kontakt med en lokal yarnbomber at se, om hun ville have noget hjælp, men som ikke panorere ud og over tid, jeg 've besluttet, at jeg ikke rigtig pleje, hvis jeg aldrig gøre nogen Yarnbombing selv. Jeg synes, det er cool. Jeg kan lide det. Det gør mig til at smile, når jeg ser det i min by. Jeg er ikke imod at gøre det selv, men jeg er ikke aktivt søger det ud enten så jeg tvivler på det er en jeg ender med at forsøge. Men man ved aldrig. icon smile 5 Inspiring Crochet Techniques and Styles I Probably Wont Get Into (Crochet Blog Week, Day 6)

5. Amigurumi

dope fiends amigurumi 5 Inspiring Crochet Techniques and Styles I Probably Wont Get Into (Crochet Blog Week, Day 6)

Andy Aguilar af The Dope Fiends skaber funky, amigurumi

Jeg prøvede det en gang. En gang var nok for mig. Jeg kan ikke gøre et væld af smarte sømme, når jeg hækle, men jeg fik virkelig keder sig med sc af amigurumi. Og jeg kan ikke rigtig lide at arbejde med små kroge. Og jeg hader at sy delene sammen. Og jeg tror, ​​fyld er irriterende. Jeg tror, ​​folk gør virkelig super søde ting med denne snedige aspekt af hækling, men jeg nyder det online og på håndværk messer og ikke ved at gøre det selv.

Er der en form for hækling, du synes er rigtig cool, men er ligeglade med at gøre dig selv?

pinit fg en rect gray 28 5 Inspiring Crochet Techniques and Styles I Probably Wont Get Into (Crochet Blog Week, Day 6)
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
undergroundcrafter
undergroundcrafter

Jeg er lidt overrasket over kosteskaft blonder, overvejer din kærlighed af moderigtige wearables, men de andre giver mening for mig baseret på hvad jeg har set af dit arbejde og projektaktiviteter præferencer :).

ElevenHandmade
Eleven Handmade

Jeg vidste ikke så mange crocheters ikke læse diagrammer ... Diagrammer er den første ting, du lærer, når du lærer at hækle i LV (og formentlig også i Rusland, og Østeuropa). Det er en stor færdighed, der åbner op for en helt ny verden ... :)

Jeg planlægger at yarnbomb min cykel denne sommer :)

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@Eleven Handmade

Ja, det er, hvad alle siger om at læse diagrammer, men jeg sværger min mening bare flade ud nægter at arbejde på den måde!

Absolut ville elske at se billeder af dit yarnbombed cykel, når det er gjort!

Trackbacks

  1. [...] ud en sjov indlæg af Kathryn af Hæklet concupiscence for dag 6 på 5 hækleteknik hun finder inspirerende, men sandsynligvis ikke vil forsøge. Jeg er enig med hende på en masse af dem, især amigurumi. Selvom jeg elsker at gøre dem, Jeg hader [...]

  2. [...] Og hækling din vej til at nævne min 5 Inspirerende hækleteknik jeg sandsynligvis ikke prøve [...]

Forrige post:

Næste indlæg: