FORSINKELSE: Tekstil-og Fiber Art List

ved KathrynMarts 12, 2012 · 4 kommentarer

i Hæklet Nyheder

fiber arts list TAFA: The Textile and Fiber Art List

Som du kan se fra billedet ovenfor, Der er en forfremmelse foregår lige nu til at indtaste for at vinde $1000 værd af reklamer fra tekstil-og Fiber Art List (FORSINKELSE). Jeg udstationering om dette, fordi jeg ønsker at vinde, men det faktum, at jeg ønsker at vinde skal fortælle dig, at der er noget om organisationen værd at tjekke ud.

Hvad er Tafa?

FORSINKELSE er en professionel organisation, designet til at hjælpe med at opbygge og styrke fiber kunst samfund. Du ved, at det er vigtigt for mig, da en af ​​mine mål er at bidrage til at styrke båndene i online hæklet samfund. Tafa er mere af et erhvervsliv, hvor iværksættere i ethvert område af fiber kunst kan komme sammen for at fejre de traditioner fra fortiden samtidig fremme nutidig brug af tekstiler i kunsten.

Tafa er en ny hjemmeside

Tafa er forholdsvis ny. Der er områder af webstedet, der ikke er helt klar endnu (Som medlemsstaterne blogs). Og de arbejder stadig på at udvikle en følgende. Det er derfor, de gør deres forfremmelse. Jeg slutter mig i det, fordi jeg synes, det virker som en værd årsag, at en masse hækling og kreative mennesker ønsker at være opmærksom på.

Crocheters på Tafa

Nogle af crocheters på Tafa listen er folk jeg kender fra andre steder, Ligesom Ravelry eller deres blogs. For eksempel, rensfibreart er Renate Kirkpatrick der gør fantastisk freeform hækling arbejde og Darn God Garn sælger miljøvenlige garn, herunder genanvendt silke Garn banan fiber.

Andre Fiber Arts

Hæklet er ikke den eneste fiber kunst omfattet af denne faglige organisation. Medlem virksomheder også er interesseret i applique, Afrikanske fletninger, fiber collage, strikning, macrame, broderi, filtning, garn farvning, spinding, syning, vævning, tatting og mere.

Kampagnen

Tafa forsøger at dyrke deres hjemmeside ved at tilbyde reklamer til en heldig vinder. Denne reklame vil være det rigtige for dig, hvis:

  • Du tilbyder noget relateret til fiber kunst.
  • Du forsøger at tiltrække opmærksomhed fra listige kvinder virksomhedsejere.
  • Du har en over-40 kvindelige målgruppe.
  • Din målgruppe er veluddannet og berejst, og du leder efter en ny måde at nå dem.

Og selvfølgelig indtastning giver dig mulighed for at støtte Tafa, en organisation, der understøtter fiber kunst som en forretning.

Hvad tror du, er de største fordele ved at deltage i faglige håndværk organisationer?

pinit fg en rect gray 28 TAFA: The Textile and Fiber Art List
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
rayela
rayela

Wow! Hvad er en stor opskrivning, Kathryn! Vi er virkelig taknemmelig for din støtte, entusiasme og passerer på denne kampagne af vores. Jeg vil sende et link til din blog på vores Tafa hubs. Du har så mange store ressourcer her, jeg håber virkelig, folk kommer og besøg! Mange tak!

Rachel Biel

Tafa Grundlægger

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@rayela Tak så meget Rachel! Jeg tror, ​​at hvad du fyre gør, er fantastisk, og jeg er virkelig glad for at hjælpe med at sprede ordet. Jeg prøver hårdt på at bidrage til at styrke hæklet niche af fiber samfund her gennem min blog, og jeg er virkelig taknemmelig, at du erkendt, at!

Trackbacks

  1. [...] i marts I fortalt dig alt om tekstil-og Fiber Art List (FORSINKELSE). Jamen jeg er begejstret for at sige, at denne store ressource for markedsføring dit arbejde ville elske at have [...]

  2. [...] min bog, Hæklet reddede mit liv, først kom ud Rayela af Tafa gjorde et indlæg om det. Jeg ønskede at dele et uddrag fra denne stilling i dag, fordi jeg elsker det, hun havde [...]

Forrige post:

Næste indlæg: