Swaddle Hæklet Art Opdatering

ved KathrynMarts 18, 2012 · 0 kommentarer

i Min hækling arbejde

Godt, Jeg har helt sikkert brug for at arbejde på min video færdigheder. Jeg forsøgte ved hjælp af to forskellige kameraer her (computeren og min new-ish kamera) og endte op med en video, der har fået en forfærdelig side vinkel på mig at tale med det andet kamera og en hvor jeg står kameraet, men det er zoomet ind på mine bryster. Jeg har valgt at dele den side vinkel icon smile Swaddle Crochet Art Update

I denne video forklarer jeg, at jeg stadig arbejder på swaddle, selvom jeg ikke har givet en opdatering i et stykke tid. Da jeg først igangsat projektet jeg var stærkt fokuseret på budskab og mening bag kunstværket – tema omkring udforske hvordan kvinders kommunikationsstil påvirker deres relationer. Det er stadig det overordnede tema, men nu er jeg mere fokuseret på bare udforske det visuelle. I want to create aesthetically pleasing crochet art, not only art with an intellectual message.

pinit fg en rect gray 28 Swaddle Crochet Art Update
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: