Overvinde Stash (Fremskridt Opdatering)

ved KathrynMarts 15, 2012 · 3 kommentarer

i Ikke kategoriseret

Post image for Surmount the Stash (Progress Update)

Som mange af jer ved,, Jeg beslutter at deltage i med Overvinde Stash 2012, lanceret af afsløringer af en Delusional Knitter og hosted via Ravelry. Mine mål var at bruge garn, jeg har, være mere selektiv i at tilføje nye garn til mit stash og reducere antallet af WIPS og overflødige FOS omkring huset. Jeg fremsat en måned efter måned planen, og jeg kontrolleres for januar men har ikke opdateret dig om februar endnu. Så her er, at opdateringen.

Februars Stash Busting Goal

Min oprindelige mål for februar var:

“Få alle eksisterende færdige emner, der er opført på Etsy. Jeg bruger ikke min Etsy butik meget, men jeg ønsker at begynde at gøre kvartalsvise opdateringer til butikken med store salg til destash det latterlige beløb af færdige emner, jeg har her.”

Rapport fra februar

Godt, der ikke ske. Men det er okay. Jeg endte med at tilpasse min Etsy plan og finde ud af præcis, hvad jeg vil gøre med det, som vil gøre det lettere at udnytte det i fremtiden at de-stash både min overskydende garn og mine fos, så det var en god brug af måneden.

Hvad jeg har besluttet, er, at jeg har tænkt mig at have, hvad jeg kalder en Etsy pop-up butik. Hvad det betyder, er, at når hvert par måneder i butikken vil “pop up” (her). Det vil være aktiv i to uger ad gangen. Hvad jeg vil gøre hver gang er at omhyggeligt kuratere en samling af brugte og vintage hæklede ting til butikken, diskontering dem mod slutningen af ​​den to-ugers periode af aktivitet. Jeg vil bruge disse samlinger til at de-stash min genbrugsbutik fund såvel som mine egne forsigtigt brugt secondhand hæklede poster.

Så jeg ikke nævne noget endnu, men jeg har fået en plan en idé, og jeg tror, ​​det vil hjælpe mig med at holde organiseret med mit stash i fremtiden. Hvilket er det punkt.

Opholder sig på Track

Mit mål for januar var til opgørelse mit garn. Jeg har med held holdt sig til det. Jeg har ikke købe nogen ny garn, men jeg fik en lille smule for at gennemgå og jeg tilføjede, at min beholdning. Jeg trækkes også garnet jeg gjorde brug. Så det er på sporet.

At bo på sporet med februars mål … Jeg har tænkt mig at fotografere alle fos og købt brugte elementer og holde dem i en bestemt mappe på min computer til at hjælpe mig lettere kuratere disse fotos i en pop-up Etsy gemme hvert kvartal. I kan også anvende Pinterest at organisere disse fotos, men jeg er ikke besluttet på at.

Marts Stash Bryde Goals

Mit mål for marts er:

“Opsæt en print-og / eller digital scrapbog for alle hæklede projekter. Jeg plejede at gøre dette, og det er den bedste måde jeg har fundet til at blive organiseret med alt fra garn jeg har brugt til at mønstre til en erindring om, hvad jeg har lavet. Jeg ønsker at komme tilbage i den.”

Jeg har ikke helt fundet ud af planen for denne. Men, Jeg har printet ud billeder af alle de seneste hæklet projekter, så jeg har i det mindste fået startet på det.

Har du har tilføjet eller reduceret mængden af ​​dit garn stash hidtil i 2012?

pinit fg en rect gray 28 Surmount the Stash (Progress Update)
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Overvinde Stash projektet update Og nogle særlig tak til mine marts sponsorer: Bre-Aly Tråd og Sara af Tilslutning for Cash. Vil du være en sponsor? Læs mere her! [...]

Forrige post:

Næste indlæg: