Indsend din hækling: Hæklede indkaldelser 3/6/12

ved KathrynMarts 6, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklede opfordrer til indsendelse

Post image for Submit your Crochet: Crochet Calls For Submission 3/6/12

Her er denne uges indkaldelser for alle jer hæklet mønster designere og fiber kunstnere.

Hæklet mønster opfordrer til indlæg

Crochetvolution Sommer 2012

Den Crochetvolution hjemmeside er vokset nok til at nu tilbyde en lille $25 betaling til designere. Sommer 2012 emne deadline er 3/31/12.

Mere info her

Hæklet Skrivning opfordrer til indlæg

Del din Hæklet Story

“Regional magasin for kvinder i alderen 50+ er på udkig efter kvindelige Crafters at skrive om et håndværk til at dele med andre kvinder.” Ud over den generelle håndværk historier, de er specifikt “søger kvindelig Crafter at skrive en historie om, hvordan hun lærte at gøre et håndværk (syning, hækle, strikning, hvad nogensinde) med sin mor til vores maj-udgave, som er en hyldest til mødre til Mors Dag.”

Betaling: $40

Hæklet Art opfordrer til indlæg

Paul Robeson Gallery Show

“Hver dag hører vi uophørlige nyheder om tvangsauktioner, stillinger, hjemløshed, tumbling ejendom værdier, og de efterfølgende forstyrrelser i folks liv, og fællesskaber. Samtidig medierne genererer programmer fejrer fast ejendom narrestreger, og den mest ekstreme af hjem renoveringer. Udstillingen vil omfatte arbejde af nutidige kunstnere, der bruger ideen om 'hjem' som en kilde til inspiration.”

Deadline: 3/26/12

Gebyr opført

Mere info her

Artist in Residence Opportunity

Mendocino, CA art center er på udkig efter college-graders kunstnere (BFA, MFA, etc.) der ønsker at være en del af artist in residence program. Det er en ni måneders ophold, og du får boliger i en møbleret lejlighed samt adgang til de kunstatelierer at arbejde på din fiber kunst.

Deadline: 3/30/12

Ansøgningsgebyr: $25

Held og lykke!
pinit fg en rect gray 28 Submit your Crochet: Crochet Calls For Submission 3/6/12
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: