Lille Rag Rug: 1st Prøv

ved KathrynMarts 14, 2012 · 1 kommentar

i Min hækling arbejde

Post image for Small Rag Rug: 1st Try

Jeg nævnte tidligere i denne uge, at jeg arbejdede på nogle kludetæpper ved hjælp af gamle stumper fra silketørklæder, ark, og T-shirts. Jeg troede, jeg ville give dig et indblik i mit første forsøg på at hækle disse i en stor bedstemor firkantet inspireret tæppe.

Jeg kan se, at jeg gjorde et par ting galt:

  • Jeg har ikke skære klude den bedst mulige måde. Jeg ved bedre viden, da der er nogle gode tutorials til at skabe garn fra klude. Disse dem var faktisk strimler at jeg klippe og knuder sammen for et par år siden, da jeg først begyndte at hækle. Jeg slags kan lide den effekt det skaber med masser af buer i hele det stykke, men jeg ønsker at prøve en bedre måde næste gang.
  • Jeg gjorde ikke kanterne af stykke til højre. Jeg fik ikke den rigtige længde og det var bare en dum søvn fejl. Resultatet er, at det rektangel ser virkelig skæv og jeg kan ikke lide at. Jeg har tænkt mig at tilføje et garn grænse hele vejen rundt for at forsøge at visuelt korrekt, at.
  • Jeg ved ikke, om jeg elsker mine farvevalg. Jeg ønsker at spille mere med at bruge farver og mønstre fra skrot stof på en måde, der virkelig skiller sig ud.

Jeg synes det er okay som et første forsøg. Jeg kunne godt lide at gøre det mere, end jeg troede, jeg ville. Så vi vil se, hvor dette tager mig …

pinit fg en rect gray 28 Small Rag Rug: 1st Try
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] er en jeg har faktisk gjort. Tag dit stof, skæres i lange strimler og derefter hækles noget med det. Den mest populære [...]

Forrige post:

Næste indlæg: