Mine læsere Get 20% Off Hæklet Thread!

ved KathrynMarts 14, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Blog Sponsorer

Post image for My Readers Get 20% Off Crochet Thread!

Jeg lancerede mit månedlige nyhedsbrev i februar, og hvis du var en del af denne lancering, så du ved, at jeg byder tilbud fra garn sælgere i alle spørgsmål, som jeg kan. Mit marts sponsor bliver Bre-Aly Tråde. Der vil være en 20% rabat rabat kode for abonnenter på denne nyhedsbrev, som kommer ud i næste uge. Tilmeld dig her at komme ind på den aftale.

Om Bre-Aly Tråde

Bre-Aly Tråde er en Etsy butik der tilbyder smukt farvet hæklet tråd. Det er alle størrelser 10 hæklet tråd. Det meste af det er farvet på USAs bedste der er 100% Merceriseret bomuld Hæklet Thread. Ved normal løbende priser får du 175 værfter for $3.75 plus forsendelse.

Nogle prøver

Det var den fantastiske unikke farvekombinationer, der virkelig gjorde mig på denne sælgers side i første omgang. Nogle af de farver er lyse og bleg; andre er mørke og dramatiske, men hvad står er kombinationen af ​​farver sammen. De to, at jeg valgte at komme til mig selv var Fern og Kyran.

crochet thread My Readers Get 20% Off Crochet Thread!

Min anmeldelse

Jeg har ikke arbejdet med min hæklet tråd endnu, fordi jeg var så travlt med at få klar til og gå på min camping ferie. Men, Jeg straks ønskede jeg havde tid til at arbejde med det, når det kom med posten. Farverne virkelig er slående, og jeg tror, ​​jeg har tænkt mig at bruge dem til at lave nogle hæklet smykker, selv om det er muligt, vil jeg lave en vin hæklet gavepose i stedet. Garnet virker som en solid bomuldsgarn, farvestoffet job er stor, og jeg tror, ​​det virker som et godt produkt.

Især ved 20% fra, så tilmeld dig som nyhedsbrev, hvis du ikke allerede har.

pinit fg en rect gray 28 My Readers Get 20% Off Crochet Thread!
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: