Min hækling: Netstrømper upcycled til Halskæder

ved KathrynMarts 21, 2012 · 3 kommentarer

i Min hækling arbejde

Post image for My Crochet: Fishnets Upcycled to Necklaces

Jeg har for nylig viste dig hvordan upcycle gamle fiskenet i sexede armwarmers. Hvad jeg ikke nævne så var, at du også nemt kan bruge, hvad der er tilovers af fiskenet fra dette projekt, som en base for hæklede halskæder.

Når du foretager armwarmers, du afskære en del af hvert ben. Men, der er altid masser af ben til venstre, og hvad jeg gjorde, var jeg skære den del i tynde strimler cirkler. Nu er jeg leger rundt med at hækle omkring disse cirkler for at gøre halskæder.

crochet necklace2 My Crochet: Fishnets Upcycled to Necklaces

Hvorfor? Godt, ud over det faktum, at det er fantastisk at upcycle ting du ikke bruger længere, Jeg kan godt lide det faktum, at det giver mig en elastisk cirkel til brug for en halskæde. Jeg vil gerne gøre mere hækle smykker, men jeg ønsker ikke at beskæftige sig med ledninger og spænder og hop ringe. Jeg ønsker ikke altid halskæder, der hænger ned virkelig lav, så jeg ikke bare ønsker at gøre dem store nok til at glide over halsen. Cirklen fra fiskenet er stor, fordi det strækker sig til at passe over hovedet, men springer tilbage til en mere stram-formet halskæde.

thread crochet1 My Crochet: Fishnets Upcycled to Necklaces

Jeg har stadig ting at finde ud af her. Jeg har aldrig rigtig lavet en masse hæklet smykker så jeg er nødt til at regne ud de rigtige design. De er ikke hængende lige helt endnu. Men de får der, og jeg har det sjovt med det.

pinit fg en rect gray 28 My Crochet: Fishnets Upcycled to Necklaces
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Jeg delte også, hvordan jeg upcycled fiskenet til at gøre hæklede halskæder. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: