Inca Eco bomuldsgarn Review og Blog Tour

ved KathrynMarts 29, 2012 · 10 kommentarer

i Garn Anmeldelser

Post image for Inca Eco Cotton Yarn Review and Blog Tour

Galler Garn nylig kontaktet en håndfuld bloggere til at se, hvis vi gerne vil være en del af bloggen garn tour for deres Inca Eco bomuldsgarn. Det blog tour har stået på pænt; Jeg har elsket at se, hvad alle andre har skrevet om deres erfaringer med garnet. Og nu er det min tur. Her er en oversigt af garnet og min kortfattede ti ord gennemgang (min nye garn gennemgang signatur).

Om Garn

cotton yarn Inca Eco Cotton Yarn Review and Blog Tour

Inca Eco er et økologisk bomuld tyk-og tynde garn, der er importeret fra Peru. De fed, som sælges engros (find butik her), er 640 værfter.

Den farve jeg brugte

yarn Inca Eco Cotton Yarn Review and Blog Tour

Dette garn kommer ufarvede eller i forskellige farvede farver, hovedsagelig jordfarver. Jeg brugte en smuk støvet blå. Farven er ensartet i hele nøgle. Dejlig.

Hvad jeg Hæklede

crochet vase Inca Eco Cotton Yarn Review and Blog Tour

Jeg vidste, at jeg ønskede at bruge denne økologisk garn til at lave en naturlig organisk vase for mit hjem. Jeg lavede en, fyldte den med potpourri, toppede det med en fjer (indtil jeg kan få en stor falsk rose) og tilføjet det til en vignet på min kaminhylde.

crochet vase detail Inca Eco Cotton Yarn Review and Blog Tour

Min Kortfattet (næsten) 10 Word Garn anmeldelse

 1. Bomuld
 2. Økologisk
 3. Naturlig
 4. Soft (så utrolig blød)
 5. Loop (det er ikke, men den tykke og tynde karakter af det gør det næsten som en boucle i bomuld)
 6. Cozy
 7. Miljøvenlige
 8. Luksuriøs
 9. Local (en ulige valg, Jeg kender, men Galler Garn sælges i mindst to af min LYS så det føles lokal)
 10. Ja (Jeg anbefaler det!)

Resten af ​​blog Tour

Tjek, hvad andre gjorde og havde at sige, når det kommer til dette garn:

Stadig at komme:

 

Hvad er den mest luksuriøse bomuldsgarn, du nogensinde har brugt?
pinit fg en rect gray 28 Inca Eco Cotton Yarn Review and Blog Tour
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
i heart handicrafts
i heart kunsthåndværk

Jeg ville elske at købe denne online. Kender du nogen online-butikker, der bærer de store fed?

GallerYarns
GallerYarns

@i heart kunsthåndværk Du kan finde en liste over butikker, der sælger Inca Eco nederst i dette blog-indlæg: http://galleryarns.blogspot.com/2012/03/inca-eco-blog-tour-schedule.html Listen viser, der sælger online, og som sælger via telefon ordre, også. Sorry for den forsinkede reaktion - Jeg har lige fundet din kommentar ud af min spam folder.

Trackbacks

 1. [...] for moderfår i Leonardtown og La Plata, MD (shop website) Torsdag, Marts 29 – Dag 11 - Hæklet concupiscence fredag, Marts 30 – Dag 12 - KRW Strik Studio Lørdag, Marts 31 – Dag 13 [...]

Forrige post:

Næste indlæg: