Han strik, Hun crochets

ved KathrynMarts 14, 2012 · 2 kommentarer

i Hæklet Nyheder

Post image for He Knits, She Crochets

One year ago today I shared the story of Pat and Dennis, en listig kunne fejre deres halvfjerdsindstyvende jubilæum. Pat var en strikker og Dennis var crocheter i husstanden. I dag har jeg fået en lignende historie, men denne gang er det modsatte tilfældet, han strikker og hun crochets.

Sam and Carol are a married couple with a big family. Their six children have given them nearly two dozen grandchildren and nearly four dozen great grand children. Their life is rich and full and they keep busy. Every Thursday morning they both go together to a senrio activity center where they enjoy a craft class. Sam is the knitter of the family and Carol crochets.

According to Ruth Malan of the Standard-Examiner, Sam learned to knit at the age of 67. I think this is great because it gives him something productive that he can do since retiring from his job on an Air Force base. Many elderly people, especially men, feel very useless after retirement and I believe that crafting for others is a great way to give back to others and feel useful as you age. Sam has now been knitting for about 20 år. He says it helps him keep his hands active to improve his arthritis.

Sam says that he doesn’t know how to crochet. Carol says it’s because he just hasn’t tried. He counters that he did try when he was a wee lad and his mom wanted him to crochet a rag rug but he couldn’t figure it out. Selvfølgelig, det kunne være fordi han var ung, eller fordi han ikke var virkelig interesseret, eller fordi det er ikke nær så let at arbejde med klude, som det er at arbejde med garn. Men Sam er tilfreds med sin strikke, så det er i orden.

En af Sams yndlings ting at strikke er trøjer til Carol. Han elsker at se hende sætte dem på. Men Carol er ikke den eneste, hvis fået sine trøjer. Han har lavet dobbelt så mange for sig selv som for hende, og han har lavet trøjer til alle sine børn, nogle af hans børnebørn og for donation til 16 missionærer. Sam tilføjer ekstra små detaljer som at sy en ekstra knap i indersiden af ​​sweater i tilfælde af en bliver tabt.

Jeg kan bare forestille Sam og Carol sidder sammen. Jeg ser et glimt i øjet, da hun crochets mens iført en af ​​de trøjer han strikkede til hende. Hvor særlige!

pinit fg en rect gray 28 He Knits, She Crochets
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
Sparkle_and_Co
Sparkle_and_Co

Så sød historie! Det er så smuk, tak til deling

Forrige post:

Næste indlæg: