Hæklet Quote: Inspiration

ved KathrynMarts 20, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Citater

Dagens hækling citat er virkelig en kreativitet citat. Det kommer fra Pam Carriker bog med titlen Kunst på Speed ​​of Life: motivation + inspiration til at gøre mixed-media kunst hver dag Crochet Quote: Inspiration.

“Jeg synes, at inspiration kan være både rigelige og ikke-eksisterende. Når jeg har mest tid til at arbejde, Jeg er ikke inspireret, og når jeg ikke har tid, Jeg kan tænke på snesevis af ting at skabe. Vide, hvor svært det kan være at finde inspiration, Jeg har lært at konstant at se mine omgivelser og den verden, som potentielle bidragydere til min næste stykke.”

Kan du forholder dig til dette citat? Hvad gør du for at hænge på til inspiration, så det er der, når du er klar til at oprette?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Quote: Inspiration
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: