Hæklet Bog: Afghansk Lover Samling

ved KathrynMarts 13, 2012 · 3 kommentarer

i Hæklet Books

Post image for Crochet Book: Afghan Lover’s Collection

Afghanerne er så vidunderlig at hækle. Deres størrelse giver dig en chance for at nyde en masse meditativ gentagelser hækling selv med temmelig komplicerede designs. De repræsenterer en ægte engagement i et projekt, en investering i en stor mængde af garn, et valg til at skabe noget, der vil tage op lidt løs. Mens du arbejder, projektet vokser og dækker dig og vikler dig i fuzzy kærlighed til fartøjet. Jeg laver ikke afghanere for ofte mig selv, men jeg elsker at lave dem, og som regel, når jeg gør dem deres særlige gaver til at varme en, jeg elsker, når de har varmet mig i færd med at bygge. Så jeg var spændt på at tage et kig på Afghansk Lover Samling Crochet Book: Afghan Lovers Collection, a 2011 hæklet bog af Leisure Arts byder tre dusin hæklet tæppe mønstre.

Hvem denne Hæklet bog er for

Klart dette hæklet bog er beregnet til en person, der ønsker at hækle et tæppe. Denne bog har hæklet søm instruktioner, men kun for de mere usædvanlige masker (ligesom post-sting) ikke de grundlæggende masker. Det betyder, at denne bog er ikke for nogen, der er helt nyt at hækle, fordi det ikke kommer til at lære dig at hækle. Men der er nogle ret enkle projekter i bogen, så det kunne arbejde for avanceret nybegynder, der har lært at hækle og er klar til at tackle et stort hæklet projekt.

Jeg vil sige, at stilen i de fleste af de afghanere i denne bog er klassisk snarere end banebrydende. De fleste af projekterne er kun en eller to farver (med visse undtagelser). Så denne bog er ideel til en person søger mønstre for klassiske designs i en eller to farver, hvor teksturen af ​​maskerne er hvad der gør hvert design unikt og smukt.

Format på Hæklet Bog

Denne bog hopper lige ind i de hæklede mønstre, der er, hvad du er der for, hvis du ønsker bogen. Jeg må indrømme, at jeg altid kigge efter en lang introduktion, som fortæller mig en historie, og det bums mig lidt ud, når bøger ikke har det, men der er intet galt med den grundlæggende kort intro, at denne bog har.

Hvert mønster indeholder:

  • Et stort foto af det færdige produkt
  • Kort og søde navn
  • En simpel tekstboks med den info du har brug for at skabe design. Dette omfatter alle materialer, garn og forestillinger. Garnet info er i vægt, værfter, og farve, men siger ikke specifikt, hvilke garn blev brugt til prøven i billedet; denne information er tilgængelig, dog, på en liste i slutningen af ​​bogen. Det har også en 1-4 niveau for mønsteret vanskeligheder og de færdige størrelse målinger af tæppe.
  • Gauge farveprøve information.
  • Række-by-rækken instruktioner.
  • Noter at hjælpe dig ud. Denne del er en stand-out-funktionen. Noterne er i en anden skriftfarve og er placeret hensigtsmæssigt i teksten i det mønster, hvor du har brug for det. For eksempel, Sunny Tweed hæklet mønster fortæller os i starten til at arbejde den afghanske hjælp af to tråde holdes sammen. Senere fortæller os, at når vi droppe garnet, vi ønsker at slippe det til den forkerte side.
  • Diagrammer Assembly for mere komplicerede hæklede mønstre
  • Navn på designer
I slutningen af ​​bogen er, hvor vi finder en lille smule af grundlæggende hæklet anvisninger (ligesom hvordan man kan arbejde en post sting), et garn diagram, en hæklede forkortelser liste, og guide til at forstå vanskeligheden af ​​mønstret.
På den allersidste side i hækling bog er en unik funktion, som jeg virkelig gerne: en afghansk tidsskrift. Det har linjer for dig at indtaste datoen, navnet mønster, modtageren, garn anvendt, etc.. Jeg tror, ​​det ville give en stor tidsskrift for en Crafter og ønsker alle bøger ville tilføje denne store træk!

Favorit Hæklet Mønstre

Et par af mine foretrukne hæklede mønstre fra denne bog er:

crochet afghan Crochet Book: Afghan Lovers CollectionJazzy Journey voluminøse vægt afghanske

crochet blanket Crochet Book: Afghan Lovers Collection

Tranquility Blanket

Øvrige noter

En af de ting, der er lidt underligt over den måde, denne bog er skrevet, er, at mønstrene ikke flyde kontinuerligt fra den ene side til den næste. Så Mønster #1 starter på side 4 og fotoet for det er på side 5. Men så på side 6 er starten på Mønster #2 og vi ikke få resten af ​​Pattern # 1′anvisninger indtil side 8 som også er hvor vi får resten af ​​Pattern # 2′anvisninger. Det er ikke, at det er forvirrende eller noget – instruktionerne mønster er virkelig klar over, hvor du kan finde resten af ​​instruktionerne. Det er bare lidt underligt.

Hvad ville gøre denne bog bedre

De ting, jeg kan lide mest om dette hækling bogen er det store print skrifttype (så let at læse!), det faktum, at noterne er let kan identificeres af en anden farve skrifttype, de klare billeder, det store antal af mønstre, det faktum, at mange designs er ensfarvet (Jeg hader skiftende farver, personligt, selvom jeg elsker hvordan det ser ud) og fantastisk tilføjelse af den afghanske tidsskrift på bagsiden, som beskrevet ovenfor.

Den ene ting, der ville gøre denne bog bedre for mig personligt ville være en stærkere introduktion ikke kun bogen, men også til hvert tæppe. For eksempel, som en erfaren crocheter Jeg ved, at Sunny Tweed arbejdede i en del ved at holde to garntrådene sammen og arbejdede med en K krog bør arbejde op ret hurtigt, men jeg vil gerne have en intro, der fortæller mig ting som.

Jeg ville også elske det, hvis denne bog havde en side i starten eller slutningen viser miniaturebilleder af alle de tæpper i bogen. Det er noget, du se mere i magasiner end i hæklede bøger, men jeg har set det i bøger før, og jeg synes, det er et aktiv.

Andre Leisure Arts Hæklet afghanske Publikationer:

crochet afghan book Crochet Book: Afghan Lovers Collection

Afghanere til alle årstider Crochet Book: Afghan Lovers Collection, 2009, 52 tæppe mønstre

crochet blankets book Crochet Book: Afghan Lovers Collection

Contest Foretrukne: 40 Afghanere til hækling Crochet Book: Afghan Lovers Collection, 1998

Hvem har du hæklet et tæppe til i fortiden? Hvem vil du gerne gøre en for i fremtiden?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Book: Afghan Lovers Collection
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
momwithahook
momwithahook

I øjeblikket jeg efterbehandling op en afghansk til min mor. Dette er min "never ending" hækling projekt, men jeg er glad for at sige, at jeg vil slutte det op i denne uge. Afghanere tæpper er lidt større projekt, så jeg har tendens til at bo klart af dem.

Forrige post:

Næste indlæg: