365 Måder at Wear Hæklet: Sjal da Dress

ved KathrynMarts 23, 2012 · 3 kommentarer

i 365 Måder at Wear Hæklet

Post image for 365 Ways to Wear Crochet: Shawl as Dress

Jeg gik thrifting efter hæklede poster i denne uge og et af de punkter jeg fandt var denne store cremet hvid hæklet sjal. I dag er jeg bærer det som en indhyllingsafstand kjole, pinned lukket med den store hæklet blomst pin Jeg fik fra crocheTime og parret med en vintage hæklet krave jeg tog sidste sommer i en antik butik i Ohio. Jeg typisk ikke anbefale at bære denne meget hækling på én gang, men den lyse farve og den tynde tøj nedenunder gøre det arbejde for mig.

Outfit

crochet dress3 365 Ways to Wear Crochet: Shawl as Dress

Underneath: grå tank og lyserød slip; On Top: Thrifted Hæklet sjal lukket med pink blomster hæklet pin, vintage hæklet krave, pink hæle

Hæklede Detaljer

crochet collar 365 Ways to Wear Crochet: Shawl as Dress

crochet flower 365 Ways to Wear Crochet: Shawl as Dress

The Shoes

pink shoes 365 Ways to Wear Crochet: Shawl as Dress

Dette er dagens indlæg for 365 Måder at Wear Hæklet.

pinit fg en rect gray 28 365 Ways to Wear Crochet: Shawl as Dress
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
undergroundcrafter
undergroundcrafter

Dette sjal er fabelagtig og fungerer godt som en kjole. Jeg vil gerne vide om disse sparsommelighed butikker du går til - dem omkring her bare have muggen jeans og møbler :).

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@undergroundcrafter San Francisco absolut fejrer thrifting og upcycling så der er tonsvis af store butikker rundt her. Jeg gik til The Mission kvarter for denne ting, men vil også gøre en tur snart til den mere velkendte Haight-området. Ulempen er, at med thrifting er så trendy secondhand lækkerier er meget dyrere her end i genbrugsbutikker jeg har besøgt i andre byer.

Trackbacks

  1. [...] Jeg fandt denne årgang hæklet sjal i en genbrugsforretning. Her har jeg repurposed det som en kjole. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: