12 i '12 Velgørenhed Hæklet: Marts Donation

ved KathrynMarts 25, 2012 · 20 kommentarer

i Ikke kategoriseret

Post image for 12 in ’12 Charity Crochet: March Donation

I begyndelsen af ​​året annoncerede jeg, at jeg skulle til at starte en velgørenhed hæklet projekt med det mål at donere håndlavede hæklede elementer til en anden organisation hver måned i løbet af hver måned dette år. For marts, Jeg har til formål at skabe tæpper til donere til Binky Patrol. Hvor dælen gjorde Marts gå?!

Marts donororganisation

Jeg valgte marts donor til at være Binky Patrol, en organisation, der accepterer håndlavede tæpper i forskellige størrelser til børn atten og under der har været igennem en vis form for traumer.

Hvad Mine planer var

Mit mål var at lave tre tæpper til donation, men jeg forpligtet til at gøre mindst én.

Hvad endte Happening

Som jeg sagde, hvor dælen gjorde Marts gå?! Jeg har faktisk ikke lavet et tæppe til at donere til denne organisation, som bums mig lidt ud, fordi jeg virkelig ønskede at gøre en. Men, Jeg har i det mindste har noget at donere. Jeg har gjort en masse af sparsommelighed butik på jagt efter hæklede elementer sidst og et af de emner, jeg havde plukket op et tæppe.

crochet blanket1 12 in 12 Charity Crochet: March Donation

Det er en enkel blå hæklet tæppe med en gylden stribe. Selvom det er ikke noget fancy, det er håndlavet og det er rart og i god stand. Jeg synes det er meget bedre for denne at gå til Binky Patrol end at hænge ud venter nyorientering i mit eget hjem. Så jeg har tænkt mig at give det op som en donation til Binky Patrol.

binky patrol crochet 12 in 12 Charity Crochet: March Donation

Og hvis jeg får virkelig aktiv med min hæklet i denne sidste uge af måneden så måske jeg vil sende langs et tæppe af min egen for donation, også.

Deltag Me!

Hvis du doneret en håndlavet element til velgørenhed denne måned, blog om det, og derefter efterlade et link til dit indlæg i kommentarerne at lade alle vide!

pinit fg en rect gray 28 12 in 12 Charity Crochet: March Donation
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: