Garn i Italien Eye Candy … YUM

ved KathrynFebruar 22, 2012 · 2 kommentarer

i Garn

Post image for Yarns of Italy Eye Candy … YUM

Jeg har for nylig foretaget et køb af garn af Italien online. Jeg delte i en tidligere anmeldelse at jeg virkelig elsker denne online garn butik og nævnte i sidste uge, at de er en nuværende sponsor af mine, have tilbudt en rabat på mit nyhedsbrev abonnenter. Så jeg har fortalt dig, hvorfor jeg elsker dem, men jeg troede, jeg i dag ville bare vise dig. Her er billeder af de garner jeg lige købt:

thick thin yarn Yarns of Italy Eye Candy ... YUM

bulky yarn Yarns of Italy Eye Candy ... YUM

folie yarn Yarns of Italy Eye Candy ... YUM

yummy yarn Yarns of Italy Eye Candy ... YUM

yarns Yarns of Italy Eye Candy ... YUM

yarns of italy Yarns of Italy Eye Candy ... YUM

innamorata yarn Yarns of Italy Eye Candy ... YUM

denim sock yarn Yarns of Italy Eye Candy ... YUM

boucle Yarns of Italy Eye Candy ... YUM

Jeg elsker den unikke blanding af farver i Tivoli. Jeg tror, ​​Folie kommer til at fungere godt ved hjælp af Salomons Knot Stitch. Og det tykt og tyndt Moyra ser så hyggeligt at have i fingrene! Jeg er spændt på at komme i gang med hver og en af ​​disse. Som du kan fortælle, I stuck to my usual color palette of blue/grey except for my wild choice of cranberry with the Calore.

Which of the Yarns of Italy yarns that I chose looks the yummiest to you?

pinit fg en rect gray 28 Yarns of Italy Eye Candy ... YUM
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
carolmckayau
carolmckayau

Forced to choose I would pick the Marasca variegated, this would look great as a knit vest (I don't knit though as I am too slow at it). I'm looking forward to seeing what you crochet with it :)

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@carolmckayau Thanks - I haven't quite figured out what to use that one for yet. Right now I'm really getting into the idea of playing with different variegated yarns together to create different color patterns and I want to do that with this one but haven't figured out what to combine it with yet.

Forrige post:

Næste indlæg: