Kvinder i Indien Tjen penge Hækle for designere

ved KathrynFebruar 15, 2012 · 4 kommentarer

i hæklet verden

Post image for Women in India Earn Money Crocheting for Designers

I was intrigued recently by an article in The Times of India about women in their mid-thirties who are earning new income through crochet thanks to lessons from an American designer / artist named Sheila Klein.

Crochet Helps Women in India

The article explains that the women who learned crochet under Klein are given work outsourced by other designers. They do the crochet work as a means to earn income for their families. For eksempel, it tells the story of Nazma Saiyad who is mostly illiterate and was picking up odd jobs where she could but can now help support her family through this crochet work. Hun sagde, at hun altid har ønsket at lære at hækle, men vidste ikke, om hun nogensinde ville få chancen, og nu hun ønsker at forbedre på sin base af færdigheder, så hun kan tjene endnu bedre indkomst laver hækling arbejde.

Sarkhej Roza

Kvinderne fremhævede i artiklen gøre dette hækling arbejde på en arv websted / kulturelle center kaldet Sarkhej Roza. Dette er “en af ​​de mest elegante og unikke arkitektoniske komplekser af Ahmedabad” og den er rig på historiske betydning. Dette er et sted, hvor kvinder i samfundet kan mødes for at lære nye færdigheder og udveksle viden og ideer.

Klein Opmuntret Hæklet Art

Klein var i byen gør en ugelang kunstudstilling samt studere på National Institute of Design og hun gav hende tid til at undervise omkring ti lokale kvinder hvordan at hækle. Sammen arbejdede for at skabe en hæklet kunst væg display, der vil tjene som en permanent udstilling på Sarkhej Roza.

Hvem er Sheila Klein?

Jeg havde aldrig hørt om hækling kunstner / designer Sheila Klein før, så jeg var nødt til at se hende op. (I øvrigt, den original nyhedskilde staver hendes efternavn som Clein men jeg er sikker på, det er Sheila Klein af dette website.) Hun skaber storstilede kunstværker, ofte til det offentlige rum, undertiden sker i hækling.

For eksempel, dette stykke er fra Hall of Architecture ved Pittsburgh Center for the Arts:

crochet art3 Women in India Earn Money Crocheting for Designers

Eller denne 30′ x 30′ hæklet væg hængende på ydersiden af Harborview Medical Center:

crochet architecture1 Women in India Earn Money Crocheting for Designers

Dette er en kunstner, jeg har tænkt mig at lære mere om, for en fuld kronik!


pinit fg en rect gray 28 Women in India Earn Money Crocheting for Designers
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
icrochetinoh
icrochetinoh

Jeg ønsker at det skal ske her, så cool!!!!! Jeg ønsker at hækle for designere, fantastisk!

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@icrochetinoh It's hard to find the work but I know that there are crochet designers here who hire contract crocheters. (For eksempel, KRW Knitwear uses contract crocheters.) And there are also artists, like Mandy Greer, that have other people doing crochet work for them for big projects.

Trackbacks

  1. [...] Kvinder i Indien Tjen penge Hækle for designere [...]

Forrige post:

Næste indlæg: