TOMS Hæklet Sko Tilbage … og i Silver denne sæson

ved KathrynFebruar 16, 2012 · 5 kommentarer

i Hæklet Fashion

Post image for TOMS Crochet Shoes Back … and in Silver this Season

Jeg elsker personligt hæklede sko og sko med hæklede detaljer, selvom jeg ikke ejer nogen selv. De fleste af dem, som jeg elsker, er vanvittigt dyre (ligesom disse fra Gaultier) men dem, at mine læsere synes at kunne lide det bedste er faktisk virkelig overkommelige TOMS hæklede sko.

De hæklede TOMS kommer ud hvert forår / sommer og de altid synes at sælge ud virkelig hurtigt. Hvert år synes de at tilbyde en neutral farve, en lys farve, og mindst en anden mulighed. I år den lyse farve er fuchsia, men hvad jeg virkelig elsker er den nye bonus farve: sølv. Jeg tror, ​​disse TOMS er virkelig klassiske.

Sølv TOMS hæklede sko er ikke tilgængelige i butikkerne. De er kun tilgængelige online, og kun mens de stadig. De er opført (ligesom de andre farver) til $58 på TOMS hjemmeside.

Hvad tror du,?

pinit fg en rect gray 28 TOMS Crochet Shoes Back ... and in Silver this Season
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
Joanne Q
Joanne Q

Oh, dejlige! Jeg har ikke bemærket dem her i Australien. (Men så kan jeg ikke bruge meget tid shopping.)

Trackbacks

  1. [...] nye hæklede sko er absolut remnisicent af de åh-så-populære hæklede TOMS. Formen og stilen er ens. De er begge slip-ons, der sælges gennem Nordstrom for omkring [...]

  2. [...] skrev også om den populære TOMS hæklet sko, der var tilgængelige i sølv, der sæson som en ny ting. De nyeste farver, jeg kender, er navy [...]

Forrige post:

Næste indlæg: