Overvindelsen af ​​den Stash (Fremskridt Opdatering)

ved KathrynFebruar 2, 2012 · 5 kommentarer

i Ikke kategoriseret

surmount the stash Surmounting the Stash (Progress Update)

Som mange af jer ved,, Jeg beslutter at deltage i med Overvinde Stash 2012, lanceret af afsløringer af en Delusional Knitter og hosted via Ravelry. Jeg ønsker at bruge garnet jeg har, være mere selektiv i at tilføje nye garn til mit stash og reducere antallet af WIPS og overflødige FOS omkring huset. Jeg fremsat en måned efter måned plan, så er det tid til opdateringen fra januar.

Januars Stash Busting Goal

Min overvinde Stash mål for januar var at tage en komplet fortegnelse over mit garn stash. Jeg ønskede at se præcis, hvad jeg har, få det organiseret på, hvor jeg kunne bruge det og sætte det hele i stash på Ravelry lettere sporing.

Januar Rapport

yarn stash Surmounting the Stash (Progress Update)

Jeg mere eller mindre afsluttet mit mål. Jeg gjorde følgende:

 • Fotograferet alle mine garn individuelt.
 • Uploadet disse fotos til Flickr.
 • Tilføjet navne og fotos af alt dette garn til Ravelry sammen med antallet af fed hver.
Jeg ønskede at gøre følgende, men ikke komme rundt til det:
 • Tilføj det nøjagtige navn, mærke og type garn til hver Rav gemt post.
 • Tilføj op det samlede antal fed, jeg har med en opdeling af vægt og farve familier.
Jeg vil ikke at fokusere på at gøre de ekstra ting på dette tidspunkt. I det mindste kan jeg se visuelt hvad jeg har i mit stash. Plus alle af garnet er nu organiseret fysisk i huset. Jeg er tilfreds med, at for nu.

Mål at blive på sporet

Jeg ønsker ikke alle af denne indsats gå til spilde. For at bo på toppen af ​​min beholdning, Jeg planlægger at gøre følgende:
 • Vær forsigtig med at tilføje noget nyt garn på dette punkt, fordi jeg virkelig ærligt har nok.
 • Når der tilføjes nye garn, straks indtaste den i Rav stash med den fulde information om garnet og fotos af garnet.
 • Når garn anvendes, markere den som bruges på Rav.
Ved at gøre dette vil jeg til sidst rotere ud af alle de aktuelt fortegnelserne garn og så vil jeg have den fulde information om alle gemt garn i mit Rav side.

Februar Stash Bryde Goals

Min oprindelige mål for februar var at få alle mine unoterede FOS på Etsy. Jeg redigerer dette mål en lille smule, fordi ændringer i mine planer for Etsy butik. Mine februar mål faktisk er:

 • Foto alle færdige hæklede poster.
 • Opret en inventarliste for disse elementer.
 • Størkne mine planer for Etsy på dette tidspunkt.
 • Begynd handling på disse planer.

Har du ofte arbejde fra dit stash?

pinit fg en rect gray 28 Surmounting the Stash (Progress Update)
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
icrochetinoh
icrochetinoh

Jeg prøver så meget som muligt at arbejde fra mine Stjerne. Jeg kommer til at gøre det Bernat CAL starter februar. 15th og jeg trak garn fra hvad jeg allerede har. Jeg havde bare at købe en nøgle caron £ 1 for det. Jeg forsøger svært ikke at købe garn, medmindre det er absolut nødvendigt. Selvom det er på clearance jeg justfy købe det.

icrochetinoh
icrochetinoh

Jeg har ofte arbejder fra m,y stash. Jeg prøver ikke at bøje noget nyt, medmindre det er absolutlely nødvendigt for somehting jeg arbejder på. så ser jeg Clerance yarna nd jeg forsøger at retfærdiggøre at købe det.

Forrige post:

Næste indlæg: