Indsend din hækling: Hæklede indkaldelser 2/21/12

ved KathrynFebruar 21, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklede opfordrer til indsendelse

Post image for Submit your Crochet: Crochet Calls For Submission 2/21/12

Her er denne uges indkaldelser for alle jer hæklet mønster designere, forfattere og fiber kunstnere.

Hæklet mønster opfordrer til indlæg

September / Oktober 2012 Akkord Magazine

“Den tredje årlige litterære spørgsmål vil bringe nye litterære mesterværker med håndarbejde referencer og projekter, der direkte inspireret af deres sider. Du vil opdage, at flere forfattere, end man kunne forestille sig har fyldt deres sider med håndarbejde-fra passerer omtale til trin-for-trin vejledning, fra Krig og Fred til syttende århundrede romaner.”

Deadline: 4/1/12

Mere info her

Sockupied 2012

Sockupied, en af ​​Interweave s eMags, søger artikler og design til vores 2012 emne, som vi forventer at frigive dette efterår. Sockupied fokuserer på teknik-rige, smarte mønstre, der gør det muligt strikkere at tage ansvaret for deres sokker og tilpasse mønstre for optimal pasform og struktur. Tidligere funktioner har medtaget konvertering hæle, tæer, og sy mønstre; reparation sokker; store Bind-offs og støbte-ons til sokker; og andre emner.” – via Ravelry. Bemærk: dette er en strikke magasin men mange strikke mags er nu at acceptere en lille smule hækling eller hækle / strik blend designs, så det kan være værd at tjekke ind, hvis du er en sok crocheter.

Deadline: 3/5/12

Mere info her

Hæklet Skrivning opfordrer til indlæg

Sammenflette Hæklet Artikler Vinter 2012

“Vi er interesseret i artikler om en bred vifte af emner, herunder: tekniske stykker, profiler af inspirerende hæklet designere, og features om regioner i verden, hvor hækling har spillet eller spiller fortsat en vigtig rolle.”

Deadline: 4/29/12

Mere info her

Hæklet Art opfordrer til indsendelses

Vis arbejde på Art Fair på pladsen

“Arrangeret af Madison Museum of Contemporary Art, Art Fair på Square har kunstværker i blandede medier, keramik, tegninger, grafik, prints, fiber, læder, møbler, glas, smykker, metal, malerier, fotografier, skulptur, 3D blandede medier, og træ.” Event er Madison, WI juli 14/ 15 2012.

Fee: Jury gebyr: $35, Booth gebyr: $475, indberettede gennemsnitlige sælger indtjening overstiger $6000

Deadline: 3/1/12

Mere info her

Brush Creek Foundation for the Arts Summer / Fall Residency

2, 4 og 6 uge residencies rådighed i WI for enkeltpersoner, der ønsker tid til at udforske deres hækling (eller andre) kunst. Alle over alder 18 kan anvende.

Fee: $20

Deadline: 3/15/12

Mere info her

Refleksioner i Fiberart

Texas fiber Udstillingen løber fra 4/12 – 5/25. “Udstillingen er åben for alle 18 år og derover. Arbejdet skal primært omfatte tekstiler, teknikker (quiltning, korssting, broderi, vævning, reb, sejlgarn, tråd, døende, stempling, overførsler, etc.) og andre mixed media materialer.”

Fee: $40 kurateringen gebyr

Deadline: 3/16/12

Mere info her

Held og lykke!

pinit fg en rect gray 28 Submit your Crochet: Crochet Calls For Submission 2/21/12
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: