Næsten blind kvinde ser hendes Hæklet Gå til god sag

ved KathrynFebruar 1, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Nyheder

crochet squares Nearly Blind Woman Sees Her Crochet Go To Good Cause

Terra Taylor er en 39-årig SAHM der crochets hatte til nogle side indkomst, men også donerer hendes hæklet til kræftpatienter. Mens dette er ædle, mange crocheters ikke ville finde det overraskende. Mange kvinder hæklet. En masse af kvinder i disse dage er begyndt at sælge deres hækling. Og mange mennesker donere deres hæklet til kræftpatienter og andre med behov. Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at denne unge bedstemor tre er næsten blind?

Faktisk, i alle ærligt, Jeg har ikke længere finde denne overraskende. Jeg kan ikke forestille mig at regne ud, hvordan at hækle, hvis jeg ikke kunne se, men jeg har hørt nok historier i det forløbne år at vide, at det er faktisk ikke så sjældent. Jeg interviewede en kvinde til min bog om de sundhedsmæssige fordele af hækling, der går gennem periodisk midlertidig blindhed på grund af en som-endnu-udiagnosticeret tilstand, og hun bruger hæklet at bevare roen og komme igennem de svære perioder. Ud over de historier, jeg har personligt fået at vide, Jeg har undersøgt dette emne, og berettede om historier om 92-årig næsten blind crocheter og den blinde crocheter der håndværk for hendes søskende.

Så nej, Taylors historie overrasker mig ikke længere, men det betyder ikke, at jeg finder det noget mindre inspirerende. Jeg tror, ​​at et af kendetegnene for en fantastisk person, er, at de går igennem noget svært og finde en vej igennem det til den anden side. De forbliver optimistiske og håbefulde og give og åbent på trods af de vanskeligheder, som de selv har været vidne til. Og Taylor historie er en af ​​de historier.

The North Island Gazette rapporterer, at denne kvinde mistede sin synet på det ene øje, efter hvad de kalder “en freak ulykke” år siden. Hun har for nylig også mistede det meste af synet på sit højre øje, som viste sig at være forårsaget af en sygdom, der ligner makuladegeneration (den aldrende øje betingelse, der påvirker mange mennesker meget ældre end hende). Hun har en lille smule af synet tilbage, men det er begrænset og tåget og mit gæt er, at hun gør det meste af hendes hæklet ved at føle det i stedet for at se det. Artiklen nævner, at hun har skiftet til tykkere garn og større kroge til at imødekomme de vanskeligheder, hækle uden syn.

Taylor startede sælge sine hæklede hatte og andre hæklede poster. På grund af dette, nogen spurgte hende, om hun ville være villig til at gøre nogle ting, og hun senere erfarede, at disse elementer blev foretaget for mennesker, der går igennem kemo behandling. Hun sagde, hun ikke føler sig rigtigt om at tage penge for det, og besluttede, at det var tid til at begynde at donere kemo hætter. Hun nævnte også, at hun har en masse garn og ville elske at opfordre andre til at komme over og hækling for kemo patienter med hende. Hvor gavmild!

pinit fg en rect gray 28 Nearly Blind Woman Sees Her Crochet Go To Good Cause
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: