Sådan Upcycle Gamle Fishnets i Sexy Armwarmers

ved KathrynFebruar 22, 2012 · 6 kommentarer

i Hæklet Tutorials

Post image for How to Upcycle Old Fishnets into Sexy Armwarmers

I sidste uge en af ​​mine 365 billeder viste mig iført et par sexy fishnet armwarmers udsmykket med hæklet. Jeg har lavet disse flere gange, men aldrig rigtig talt om processen her, så jeg tænkte jeg ville vise dig, hvordan det fungerer.

Vælg dine fiskenet

brown fishnets How to Upcycle Old Fishnets into Sexy Armwarmers

Skær tæerne off

upcycle fishnets How to Upcycle Old Fishnets into Sexy Armwarmers

Skær nok til at skabe den ønskede længde

fishnet armwarmer How to Upcycle Old Fishnets into Sexy Armwarmers

Vælg din garn og en lille hæklenål

I disse billeder jeg brugte Flutter nyhed garn og en E krog:

flutter novelty yarn How to Upcycle Old Fishnets into Sexy Armwarmers

Den Hæklet Part

fishnets wristers How to Upcycle Old Fishnets into Sexy Armwarmers

Her er hvad jeg gjorde på toppen (skulder ende) del:

 • Fastgør garn og enkelt hækling med endnu afstand rundt “ben”.
 • Deltag med en slip søm.
 • Dobbelt hæklet rundt. Deltag med ss.
 • Halvdelen dobbelt hæklet rundt. Deltag med ss.
 • Gentag på anden handske.
fishnet yarn How to Upcycle Old Fishnets into Sexy Armwarmers

Her er hvad jeg gjorde på bunden (finger side) del:

 • Fastgør garn og enkelt hæklet i med endnu afstand rundt “ben”.
 • Krydset dobbelt hæklet rundt, faldende 4 eller 5 gange. SS til at deltage.
 • HDC rundt, faldende 3-4 gange. SS til at deltage.
 • Gentag på anden handske.

Hæft ender og du har fået dine handsker.

Noter og forklaringer

Jeg skrev ikke dette op som en eksakt mønster, fordi det er naturligvis ikke eksakt. Du er nødt til at mindske de nederste runder til en størrelse, der først dit håndled. Jeg gør den øverste del, før bunden, så jeg kan sætte det på for at få en fornemmelse af hvor meget jeg bliver nødt til at falde på bunden.

Du kan bruge hvad sømme, du ønsker. Jeg plejer at gøre noget med hdc, fordi det er min favorit grundlæggende sting, men jeg har også gjort skaller, sc og dc. Bemærk, at den måde, jeg har gjort det skaber lidt af en slouchy design, snarere end en tætsluttende handske. Jeg kan godt lide det på den måde, fordi det er comfy til mig, men det er ikke alles kop te.

Og selvfølgelig, du kan bruge en række forskellige garn. Jeg har ikke lyst til dette fungerer godt med pladskrævende garn personligt. Jeg kan lide at lege med gevind, letvægts garn og nyhedsværdi garn. Hav det sjovt med det!

 

Dette projekt var knyttet op på Gå til My Lou.

pinit fg en rect gray 28 How to Upcycle Old Fishnets into Sexy Armwarmers
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
laurindar3
laurindar3

Jeg lavede et par gamle Lacey strømpebukser i arm "brænder" for en 80 fest for et par år siden. Men ikke mener, at tilføje hæklet til kanterne. Rigtig god idé! Og en anden god brug for nyhed garn. ;)

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@laurindar3 Hvor sjovt! Jeg ønsker at spille rundt med at tilføje en thumbhole at virkelig gøre dem til fingerløse handsker. Heldigvis har jeg fået tonsvis af gamle strømpebukser og fiskenet til at lege med og masser af det nyhed garn jeg ikke rigtig bruge til noget andet!

Trackbacks

 1. [...] Min hækling arbejde Pin It Jeg har for nylig viste, hvordan du upcycle gamle fiskenet i sexede armwarmers. Hvad jeg ikke nævne så var, at du også nemt kan bruge, hvad der er tilovers af [...]

 2. [...] delt hvordan upcycle gamle fiskenet i sexede armwarmers med hækling. Jeg også [...]

Forrige post:

Næste indlæg: